Jump to content
 
Vieras: Pipsa

Tarvitaan apua vaihdossa olleilta hoitajilta!

Recommended Posts

Vieras: Pipsa

Hei! Olen toisen vuoden terveydenhoitajaopiskelija ja haaveena lähteä ensi vuoden puolella kauemmaksi vaihtoon ulkomaille. Olen hakenut nyt ympäri maailmaa itsenäisesti sairaaloista harjoittelupaikkaa tuloksetta yleisten sähköpostien kautta. Koulu ei tue minua hakuprosessissa. Koulun yhteistyö maat ovat Euroopan maat ja Namibia, jotka eivät valitettavasti minua kiinnosta. Käytännössä kaikki muut maat kiinnostaa paitsi Eurooppa ja Afrikka.

Kysymys kuuluukin onko täällä kokemuksia hoitajilla ulkomaanvaihdoista ja olisiko mahdollisesti jollain tarjota yhteystietoja kyseiseen harjoittelupaikkaan?

Onko muita keillä ollut ongelmia saada harjoittelupaikka muualtakin kuin Afrikasta ja Euroopasta?

Olisin tuhannesti kiitollinen jos saisin kuulla teidän tarinan ja kenties jos jollain olisi tarjota yhteystietoja, joihin voisin olla yhteydessä harjoittelupaikasta! :)

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Luka

Millä lafkalla on tarjolla paikkoja vain Euroopassa ja Namibiassa? Toisaalta, mitä jos saisit paikan Euroopasta tai Namibiasta, onko se täysin poissuljettu vaihtoehto? Kyselin kanssa joskus jostain tusinasta eri paikasta Aasiasta ja Etelä-Amerikasta harkkapaikkaa. Sain yhden vastauksen, jossa tarkennettiin että heillä ei ollut sh-koulutusta.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
kahvikuppi_

Meiän amk:sta pääsi kiinaan. Ompa ihmeellinen koulu sulla. Kyllä meidän koulussa KV koordinaattori ainakin tuki opiskelijaa ja teki kaikkensa että pääsisi sinne minne haluaisi. Itse haettuna harjoittelupaikka voi olla hieman hankalaa johtuen juurikin siitä että yhteistyökuvioiden pitäisi olla virallista (laskutus jne asiaoiden takia)

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: Vainmeillä

Meidän koulu ei tarjonnut ensihoitajille kuin yhtä maata.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Olet jättämässä kommenttia vieraana. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään.
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×