Jump to content
MAINOS

Oulussa lähihoitajien työtilanne ( ei vanhusala tai lapset)


Guest Opiskelija

Recommended Posts

Guest Opiskelija

Minkälainen tilanne lähihoitajilla on työllistyä Oulun alueella ylipäätänsä tai erityisesti jos suuntautumisalana on sairaanhoito ja huolenpito? Miten lähihoitajat työskentelee terveyskeskuksissa tai oysissa? Onko töitä ainoastaan vanhuspuolella sekä sijaisuuksia lastenpuolella? 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Yksityisellä puolella on pula, mutta pitää itse soitella aktiivisesti. PPSHP.n puolella kannattaa olla yhteydessä rekryyn ja sitä kautta tehdä aktiivisesti keikkaa niin paranee mahkut päästä sijaisuuksiin. Lähäreitä on ihan kaikkialla aina teho-osastolta patologian laitokselle. Kaupungin puolella on vissiin vähän niin ja näin, eivät ainakaan ulospäin anna vaikutelmaa siitä, että rekryäminen kiinostaisi. 

Link to comment
Share on other sites

Guest Kuppi kahvia

Hassua että yleensäkin kaupungin rekryt antaa usein vaikutelman että parijono on aina oven takana.Oma lukunsa on sitten julkiseen hakuun laitetut paikat johon on kuitenkin jo tiedossa joku talon sisältä .Ihan mistä vaan.

Itse olen ottanut aktiivisesti yhteyttä potentiaalisiin tahoihin joista olen ollut kiinnostunut.Lukenut nettisivut jos sellaiset on.Sähköpostitse kertonut hieman itsestäni ja ehdottanut mm tutustumiskäyntiä.

Tänä päivänä kannattaa markkinoida itseänsä sekä osaamistaan.Pitää huolen siitä että kaikki luvat on kunnossa.

Itse elätän itseni sijaisuuksilla sekä keikoilla.Leikittelen ajatuksella että minulla on oma yritys.30 vuotta alan töitä takana.Olen ylpeä tästä kaikesta.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...