Jump to content
MAINOS

Esperi/attendo


Vieras: Kiinostunut

Recommended Posts

Vieras: Kiinostunut

Kiinostaisi tietää, paljonko 30-32 paikkaisessa ikäihmisten hoitokodissa on työntekijöitä? Paljonko aamu-, ilta- sekä yövuoroissa työntekijöitä kerralla? Onko viikonloppuisin vähemmän porukkaa töissä. Kuinka paljon esimies osallistuu hoitotyöhön? Minkälainen ilmapiiri ja ehtiikö tekemään työt? Ilmoita myös oleko attendolla vai esperillä.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

  • 4 viikkoa myöhemmin...
MAINOS

Se on silkkaa matematiikkaa ja riippuu mitoituksesta. Jos on 30 asukasta niin 0,6 mitoituksella töissä on 18 henkilöä ja vastaavasti 0,5 mitoituksella 15.

Tuo henkilökuntamäärä jakautuu sitten kolmeen (useimmiten) vuoroon ja vapaapäivät pitää muistaa ottaa huomioon sekä lomien vaikutus. 15 hoitajalla vajaa 5 aamussa ja 4 illassa, joka muuttuu heti, jos tarvitsee 2 yökköä.  Esimiehen hoitotyöhön osallistumisen määrittää kunnan kanssa tehty sopimus, eli lasketaanko hänet osittain miehitykseen. 30-paikkaisessa ei enää välttämättä lasketa, mikä on tietysti henkilökunnan kannalta hyvä asia, koska silloin hän ei ole poissa rivistä, kun todellisuudessa yksikön pyörittäminen vie ison osan päivästä.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

  • 2 kuukautta myöhemmin...

Meillä asukkaita tällä hetkellä 23. Hoitajia 4 aamussa, 4 illassa. Olemme kahdessa kerroksessa eli 2/kerros. Yksi yökkö. Pyykit pestään, keitellään iltapala. Jokainen asukas täytyisi käyttää ulkona kerran päivässä ja virikkettä täytyy myös olla tarjolla joka päivä. Henkilökunta uupuu taakan alle ja omaiset lataa täyslaidallisen meidän niskaan. Ei auta esimiehelle puhua kun hän on kieli ruskeana oman pomonsa suuntaan. Iltahommia ei saa aloittaa kuin tunti ennen iltapalaa eli pikaisella laskukaavalla asukkaat "kuivitellaan" liukuhihnalla ja anna olla jos jollain on vaippaan tullut tuotosta :( Ihan hirveää touhua. 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...