Jump to content
MAINOS

Love


Vieras: Mikki

Recommended Posts

Miksei lähihoitaja koulussa voi suorittaa Love tenttiä, kun on sentään lääkehoidon teoriaa ja lääkelaskut!

Siinä samalla kun opiskelee voisi suorittaa sen valtakunnallisen Loven, ja kenttäharjoittelussa jako+pistos näytteet.

Onko se kouluille liian kallis juttu?

Osaako kukaan vastata.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Varmaankin siksi että yleisesti joudut jokatapauksessa työpaikalla tekemään lääkelaskut, lääkejaon näytöt ja pistosnäytöt. Teoriat yleensä hyväksytään mutta aina uudessa paikassa joudut suorittamaan yllämainitut. Tee se lovetentti vaikka työharjottelun aikana.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Käsittääkseni virallisesta tentistä pitää työnantajan maksaa X summa rahaa. (Entinen työnantaja näin sanoi) joten kouluille voisi olla melkoinen kuluerä saada kaikki opiskelijat virallisesta tentistä läpi. Epävirallisia (ei LOVE) tenttejähän voi järkätä vaikka kerta viikkoon ilman, että se maksaa enempää kuin tenttejä tarkastavalle lehtorille maksettais muutenkin.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Hyviä kommentteja.

Oma tieto on että Love on kallis paukku työpaikoille, ja saati sitten kouluille. Hinta  ? e.

Voin kysyä jos työharjoittelussa voisi suorittaa Loven + jako/pistosnäytteet, no se olisi sit työharjoittelupaikalle kallis juttu. (kumminkin tutkintotilaisuudessa annan lääkejako näytteen ym. niin miksei voisi olla koko paketti samalla: Love)

Voin käydä terveydenhuolto alan kursseja, mutta tuntuu epäreilulta itse lähteä maksamaan Lovea. Ei varmaan ole sellaista edes tarjolla missään.

Useissa työpaikkailmoituksissa on maininta että: edellytetään Love suoritusta. Niin, kuinka toimii tuntityökeikkalainen joka tekee tuntitöitä, ei ole  lähihoitaja sijaisuutta tai vakipaikkaa, jossa voisi sen Loven  suorittaa.

Esim. Helsingin Kaupunki tilaa keikkafirmasta  lääkeluvattomia hoitajia keikoilleen ,paitsi kotihoidossa keikkailleet, keikkafirma patistaa suorittamaan Loven muuten keikkoja ei voi tehdä. Vantaa ja Espoo tilaa lääkeluvallisia hoitajia keikoille, silloin keikkafirma järjestää ja kustantaa Loven.  

Keikkalaiset jäävät jalkoihin, ota heti sijaisuus niin sinua arvostetaan työmarkkinoilla, keikkalainen on vain täyte 8 tunnin työpuutokseen, siis pelkkää ilmaa.

Kotihoitoon ei pääse edes  keikalle/töihin kun vaativat että opiskelun työharjoittelu on tehty kotihoidossa, tai työkokemusta viimeiseltä viideltä vuodelta. Kuinka kotihoidon perushoitotyö on muuttunut 15 vuoden aikana?

Mitähän päättäjät ovat ajatelleet kun Lovea ovat väsänneet tai tehneet 5 vuoden sääntöjä?

 

 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

4 tuntia sitten, Vieras: Mikki kirjoitti:

Mitähän päättäjät ovat ajatelleet kun Lovea ovat väsänneet tai tehneet 5 vuoden sääntöjä?

 

Sukulaisten firmojen liikevaihtoa todennäköisesti. Sen verran rahastuksen hajuista touhua. Materiaalit ko. tentteihin on hyvät ja kyllä niistä jotain uutta irti saa, mutta tenttien kysymykset on materiaaleihin nähden helppoja.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...