Jump to content
MAINOS

Th:sta/sh:sta maisteriksi avoimen yliopiston kautta


Vieras: Terkkari

Recommended Posts

Moi,

Haaveena olisi päivittää koulutus terveydenhoitajasta maisteriksi. Vielä ei kuitenkaan ole halua hakea suoraan maisterin ohjelmaan, vaan ottaa avoimesta yliopistosta opintoja, jotka voisi sitten hyväksilukea aikanaan maisterin koulutukseen. Mitä kokonaisuuksia kannattaisi valita ja onko suosituksia, että mistä yliopistosta?

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Tampereella ei pääse suoraan maisterin opintoihin vaan kandiopinnot tulee olla suoritetut.

Tampereella tulee valita lähteekö opettajan vai johtajan linjaa etenemään ja siitä riippuu kandiopinnot. 

Opettajaksi tarvitsee kandina ottaa kasvatustieteet 25op ja johtamiseen hallintotieteet 25 op.  Ja terveystieteiden aineopinnot n. 50 op tulee suorittaa molempiin. Sekä valinnaisia opintoja 15 opiskelu  (tämä voi olla mitä vain mielenkiinnon mukaan). 

Tämän jälkeen on vasta mahdollista maisterin opintoihin.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Onko tietoa muista yliopistoista? Ainakin Jyväskylän ja muistaakseni Turun avoimen yliopiston sivuilla oli, että alan amk-tutkinnon omaavat voivat ottaa suoraan aineopinnot. Opettaminen ei kiinnosta. Joskus isona voisi olla kiva tehdä asiantuntijatyötä esim. jossain järjestössä tms. 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Vieras: opiskelija

Jos amk-tutkinto on suoritettu terveydenhoitoalalta, niin voi avoimessa aloittaa suoraan aineopinnoista. avoimessa voi lukea myös esim. tilastotieteen johdanto- tai perusteet kurssin 5op. joka sitten myös hyväksiluetaan kandiopinnoissa kun olet päässyt sisään tutkinto-opiskelijaksi. Myös kieliopinnoista ainakin osan voi lukea avoimessa yliopistossa, pitää vain varmistaa mikä kurssi sitten missäkin yliopistossa hyväksytään. Ja kuten edellä mainittiin suuntautumisen mukaan voi valita sitten muita itselleen mieluisia kursseja opiskeltavaksi.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...