Jump to content
 
Vieras: Ilman korvausta

Vastuuhenkilön sijaistaminen

Recommended Posts

Vieras: Ilman korvausta

Minulla on amk tutkinto ja teen perustyötä palkkaluokalla G21. Minut olisi haluttu valtuuttaa esimiehen varahenkilöksi samalla palkalla. Tes ei velvoita nostamaan palkkaa sijaisuuden ajaksi mutta liitosta sanottiin, että jos tehtävä on vaativampi kuin mitä normaalisti teen, palkkaa pitäisi nostaa tai antaa henkilökohtainen lisä. Firman johto ei suostu korvaamaan mitään lisää, koska muissakaan yksiköissä ei varahenkilö sää korvausta. Ainut etu työnantajan mielestä on, että saisin maininnan työtodistukseen että olen tehnyt esimiestehtäviä.. Onko tämä yleistä? Nyt meidän esimiehen varahenkilö on toisella puolella Suomea toisessa yksikössä. 

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Julma

En ole kyllä moisesta käytännöstä kuullut, että esimiehet olisivat rivimiehen palkalla. Lisät lienevät harvoin mitään ylisuuria, mutta kuitenkin jotain saa. 

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
nor

Muilla aloilla, erityisesti kaupallisilla aloilla tuo on tuttua että palkan sijaan saa "esimieskokemusta". Onhan se toki firmalle halvempaa, mutta joo.. 

Kaverille oli kans tarjottu tilaisuutta vaihtaa nimike joksikin leaderiksi ja saada ajoittain työvuorohallintaa itselleen. Palkka ei olisi noussut, mutta olisi saanut juuri sitä esimieskokemusta ansioluetteloon. Kaveri tosin osas kysyä että pitääkö tässä pelätä työpaikkansa puolesta kun työnantaja tarjoaa ansioluetteloon täytettä muita työnantajia varten. 

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Olet jättämässä kommenttia vieraana. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään.
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×