Jump to content
MAINOS

Vastuuhenkilön sijaistaminen


Guest Ilman korvausta

Recommended Posts

Guest Ilman korvausta

Minulla on amk tutkinto ja teen perustyötä palkkaluokalla G21. Minut olisi haluttu valtuuttaa esimiehen varahenkilöksi samalla palkalla. Tes ei velvoita nostamaan palkkaa sijaisuuden ajaksi mutta liitosta sanottiin, että jos tehtävä on vaativampi kuin mitä normaalisti teen, palkkaa pitäisi nostaa tai antaa henkilökohtainen lisä. Firman johto ei suostu korvaamaan mitään lisää, koska muissakaan yksiköissä ei varahenkilö sää korvausta. Ainut etu työnantajan mielestä on, että saisin maininnan työtodistukseen että olen tehnyt esimiestehtäviä.. Onko tämä yleistä? Nyt meidän esimiehen varahenkilö on toisella puolella Suomea toisessa yksikössä. 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Muilla aloilla, erityisesti kaupallisilla aloilla tuo on tuttua että palkan sijaan saa "esimieskokemusta". Onhan se toki firmalle halvempaa, mutta joo.. 

Kaverille oli kans tarjottu tilaisuutta vaihtaa nimike joksikin leaderiksi ja saada ajoittain työvuorohallintaa itselleen. Palkka ei olisi noussut, mutta olisi saanut juuri sitä esimieskokemusta ansioluetteloon. Kaveri tosin osas kysyä että pitääkö tässä pelätä työpaikkansa puolesta kun työnantaja tarjoaa ansioluetteloon täytettä muita työnantajia varten. 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...