Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Ilman korvausta

Vastuuhenkilön sijaistaminen

Recommended Posts

Guest Ilman korvausta

Minulla on amk tutkinto ja teen perustyötä palkkaluokalla G21. Minut olisi haluttu valtuuttaa esimiehen varahenkilöksi samalla palkalla. Tes ei velvoita nostamaan palkkaa sijaisuuden ajaksi mutta liitosta sanottiin, että jos tehtävä on vaativampi kuin mitä normaalisti teen, palkkaa pitäisi nostaa tai antaa henkilökohtainen lisä. Firman johto ei suostu korvaamaan mitään lisää, koska muissakaan yksiköissä ei varahenkilö sää korvausta. Ainut etu työnantajan mielestä on, että saisin maininnan työtodistukseen että olen tehnyt esimiestehtäviä.. Onko tämä yleistä? Nyt meidän esimiehen varahenkilö on toisella puolella Suomea toisessa yksikössä. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Julma

En ole kyllä moisesta käytännöstä kuullut, että esimiehet olisivat rivimiehen palkalla. Lisät lienevät harvoin mitään ylisuuria, mutta kuitenkin jotain saa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
nor

Muilla aloilla, erityisesti kaupallisilla aloilla tuo on tuttua että palkan sijaan saa "esimieskokemusta". Onhan se toki firmalle halvempaa, mutta joo.. 

Kaverille oli kans tarjottu tilaisuutta vaihtaa nimike joksikin leaderiksi ja saada ajoittain työvuorohallintaa itselleen. Palkka ei olisi noussut, mutta olisi saanut juuri sitä esimieskokemusta ansioluetteloon. Kaveri tosin osas kysyä että pitääkö tässä pelätä työpaikkansa puolesta kun työnantaja tarjoaa ansioluetteloon täytettä muita työnantajia varten. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...