Jump to content
MAINOS

Vastuuhenkilön sijaistaminen


Guest Ilman korvausta
 Share

Recommended Posts

Guest Ilman korvausta

Minulla on amk tutkinto ja teen perustyötä palkkaluokalla G21. Minut olisi haluttu valtuuttaa esimiehen varahenkilöksi samalla palkalla. Tes ei velvoita nostamaan palkkaa sijaisuuden ajaksi mutta liitosta sanottiin, että jos tehtävä on vaativampi kuin mitä normaalisti teen, palkkaa pitäisi nostaa tai antaa henkilökohtainen lisä. Firman johto ei suostu korvaamaan mitään lisää, koska muissakaan yksiköissä ei varahenkilö sää korvausta. Ainut etu työnantajan mielestä on, että saisin maininnan työtodistukseen että olen tehnyt esimiestehtäviä.. Onko tämä yleistä? Nyt meidän esimiehen varahenkilö on toisella puolella Suomea toisessa yksikössä. 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Muilla aloilla, erityisesti kaupallisilla aloilla tuo on tuttua että palkan sijaan saa "esimieskokemusta". Onhan se toki firmalle halvempaa, mutta joo.. 

Kaverille oli kans tarjottu tilaisuutta vaihtaa nimike joksikin leaderiksi ja saada ajoittain työvuorohallintaa itselleen. Palkka ei olisi noussut, mutta olisi saanut juuri sitä esimieskokemusta ansioluetteloon. Kaveri tosin osas kysyä että pitääkö tässä pelätä työpaikkansa puolesta kun työnantaja tarjoaa ansioluetteloon täytettä muita työnantajia varten. 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...