Jump to content
Vieras: Sipik

Potilasturvavakuutus

Recommended Posts

Vieras: Sipik

Hei kysyisin potilasturvavakuutuksesta.

Kuulun Tehyyn, mutta pettyneenä siihen mitä rahalla saa olen miettinyt että eroasin liitosta. Tehyläiset työkaverit kuitenkin heti pelottelivat että jos eroan ja mokaan töissä kaikki jää minun maksettavakseni.

Olen kuitenkin ymmärtänyt että julkisella puolella työskennellessäni potilasturvavakuutuksen ottaa työnantaja, vain yksityisellä puolella se on pakollinen ottaa. 

Tehyläisille kuuluu myös ammatillinen vastuu ja oikeusturvavakuutus, mutta itselläni myös laajaan kotivakuutukseen nämä kuuluvat.

 

Mistä maksan? Haluan saada rahalleni vastinetta.

Perusteita kiitos.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
-VF-

No itse maksan oikeudesta luottamusmiehen apuun ja tarvittaessa lakiapuun. Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen, eli sen nettokustannus on aika maltillinen. Ja kun käy muutaman kerran vuodessa ammattiosaston tilaisuuksissa syömässä ja juomassa, niin voi jopa jäädä vähän plussan puolelle.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
kahvikuppi_

Minun puolesta ne ketkä ei liittoon kuulu ei tarvitsisi edes nauttia työehtosopimuksen sopimista asioista vaan sopisivat ehtonsa itse, siinä nähtäisiin sitten oliki sittenkin hyvä asia mennä sopimaan itse. Vähän sama kun menisit vaatimaan kaupasta s-bonusta ilman kuulumista s-ketjun kanta-asiaskasohjelmaan.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
jupet

Työnantajan asia on hoitaa vakuutukset kuntoon. Vastuuvakuutukset on käytännössä yrittäjänä/toiminimellä toimimista varten.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...