Jump to content
MAINOS

Kysymys opiskelun aloittamisesta


Desailly

Recommended Posts

hei !

Saisikohan täältä apua kysymykseen : nuori mies joka haluaisi kovasti opiskella lähihoitajaksi ja olisi selvästi sopiva alalle, mutta jokainen haku tyssää papareissa olevaan merkintään että ollut lyhyen hoitojakson suljetulla osastolla 2009.  Kuntoutunut tosi hyvin ja ollut työssä palkkatuella vanhusten hoivakodissa kahdessa eri paikassa. Työ sujunut hyvin ja asukkaat pitivät reippaasta ja sydämmellisestä nuoresta miehestä .

Kiinnostus olisi kova päästä oikeisiin palkkatöihin lähihoitajana mutta tuo merkintä sairaalajaksosta 8 vuotta sitten katkaiseen opiskeluhaaveet. Kuinka kauan se merkintä on mukana ja pystyykö hän koskaan valmistumaan haaveilemaansa ammattiin lähihoitajaksi ?  Työtä olisi tarjolla samantien paristakin paikasta kun paperit saisi ...tekeekö nuori mies virheen kun avoimesti kertoo kysyttäessä olleensa osastohoidossa vai pitäsiskö siitä vaieta ? 

 Kiitos jos joku osaisi vastata tähän !

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

3 tuntia sitten, Desailly kirjoitti:

 Kuinka kauan se merkintä on mukana ja pystyykö hän koskaan valmistumaan haaveilemaansa ammattiin lähihoitajaksi ?  Työtä olisi tarjolla samantien paristakin paikasta kun paperit saisi ...tekeekö nuori mies virheen kun avoimesti kertoo kysyttäessä olleensa osastohoidossa vai pitäsiskö siitä vaieta ?

Kouluun valintatilanteessa riittää hakijan oma kuvaus nykyhetken terveydentilasta.  Opiskelijaksi hakeutuvan tulee antaa pyydettäessä koulutuksen järjestäjälle opiskelijaksi ottamisen edellyttämät terveydentilaansa koskevat tiedot sekä mahdollinen tieto aikaisemmasta opiskeluoikeuden peruuttamista koskevasta päätöksestä.

Lähde Sora-laki

Koulu ei saa mitään potilaspapereita luettavaksi eikä siitä sairaalajaksosta missään mitään "merkintää" ole muuta kuin potilastiedoissa/järjestelmissä. Elikkäs hiljaa vaan ja hakua sisään.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...