Jump to content

Syksyn neuvottelukierroksen tavoitteet


Recommended Posts

Guest Qwrtyuu

Mites Tehy ja SuPer, jokos on syksyn neuvottelutavoitteet asetettu ja kait olette jo teroittaneet lakkoaseet kuntoon kun Sipilä kerran sai Suomen edellisen hallituskauden jälkeisestä alennustilasta nousuun ja kaikki mittarit osoittaa just nyt suoraan ylöspäin..?:D 

Totta puhuen vaikka kiky puree odotettuakin paremmin ja  talouskasvu on euroopan vahvinta niin nyt tarvitaan järjestötasolla jäitä hattuun ettei ylilyöntejä tapahdu. Paljon on vielä matkaa siihen että valtionvelka saadaan kohtuutasolle, työttömyys on reilusti alle 10 prosenttia koko maassa ja kasvu on vakaata. Sitten kun näin on maassa asiat voidaan miettiä palkankorotuksia, nyt vois looginen neuvottelukohde maksimissaan olla julkisen sektorin lomarahojen palauttaminen seuraavan sopimuskauden aikana. Muihin kiky-kiristyksiin ja mahdollisiin palkankorotuksiin puututaan sitten seuraavalla kierroksella, edellyttäen että uus hallitus tai jokin muu syy ei oo  vielä kerennyt pistämään maamme taloutta uudelleen kuralle..

Link to post
Share on other sites

Ja *tut. 20% korotusta heti kun kerran kun nyt on muka kääntynyt hienosti plussalle kaikki. Sipilä maksakoon vaikka omasta pussistaan.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Rekisteröidy yhteisöömme

    Tervetuloa joukkoon!

×
×
  • Create New...