Jump to content
 
Vieras: Qwrtyuu

Syksyn neuvottelukierroksen tavoitteet

Recommended Posts

Vieras: Qwrtyuu

Mites Tehy ja SuPer, jokos on syksyn neuvottelutavoitteet asetettu ja kait olette jo teroittaneet lakkoaseet kuntoon kun Sipilä kerran sai Suomen edellisen hallituskauden jälkeisestä alennustilasta nousuun ja kaikki mittarit osoittaa just nyt suoraan ylöspäin..?:D 

Totta puhuen vaikka kiky puree odotettuakin paremmin ja  talouskasvu on euroopan vahvinta niin nyt tarvitaan järjestötasolla jäitä hattuun ettei ylilyöntejä tapahdu. Paljon on vielä matkaa siihen että valtionvelka saadaan kohtuutasolle, työttömyys on reilusti alle 10 prosenttia koko maassa ja kasvu on vakaata. Sitten kun näin on maassa asiat voidaan miettiä palkankorotuksia, nyt vois looginen neuvottelukohde maksimissaan olla julkisen sektorin lomarahojen palauttaminen seuraavan sopimuskauden aikana. Muihin kiky-kiristyksiin ja mahdollisiin palkankorotuksiin puututaan sitten seuraavalla kierroksella, edellyttäen että uus hallitus tai jokin muu syy ei oo  vielä kerennyt pistämään maamme taloutta uudelleen kuralle..

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
jupet

Ja *tut. 20% korotusta heti kun kerran kun nyt on muka kääntynyt hienosti plussalle kaikki. Sipilä maksakoon vaikka omasta pussistaan.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Olet jättämässä kommenttia vieraana. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään.
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×