Jump to content
MAINOS

Syksyn neuvottelukierroksen tavoitteet


Recommended Posts

Guest Qwrtyuu

Mites Tehy ja SuPer, jokos on syksyn neuvottelutavoitteet asetettu ja kait olette jo teroittaneet lakkoaseet kuntoon kun Sipilä kerran sai Suomen edellisen hallituskauden jälkeisestä alennustilasta nousuun ja kaikki mittarit osoittaa just nyt suoraan ylöspäin..?:D 

Totta puhuen vaikka kiky puree odotettuakin paremmin ja  talouskasvu on euroopan vahvinta niin nyt tarvitaan järjestötasolla jäitä hattuun ettei ylilyöntejä tapahdu. Paljon on vielä matkaa siihen että valtionvelka saadaan kohtuutasolle, työttömyys on reilusti alle 10 prosenttia koko maassa ja kasvu on vakaata. Sitten kun näin on maassa asiat voidaan miettiä palkankorotuksia, nyt vois looginen neuvottelukohde maksimissaan olla julkisen sektorin lomarahojen palauttaminen seuraavan sopimuskauden aikana. Muihin kiky-kiristyksiin ja mahdollisiin palkankorotuksiin puututaan sitten seuraavalla kierroksella, edellyttäen että uus hallitus tai jokin muu syy ei oo  vielä kerennyt pistämään maamme taloutta uudelleen kuralle..

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.