Jump to content
MAINOS

Syksyn neuvottelukierroksen tavoitteet


Guest Qwrtyuu

Recommended Posts

Guest Qwrtyuu

Mites Tehy ja SuPer, jokos on syksyn neuvottelutavoitteet asetettu ja kait olette jo teroittaneet lakkoaseet kuntoon kun Sipilä kerran sai Suomen edellisen hallituskauden jälkeisestä alennustilasta nousuun ja kaikki mittarit osoittaa just nyt suoraan ylöspäin..?:D 

Totta puhuen vaikka kiky puree odotettuakin paremmin ja  talouskasvu on euroopan vahvinta niin nyt tarvitaan järjestötasolla jäitä hattuun ettei ylilyöntejä tapahdu. Paljon on vielä matkaa siihen että valtionvelka saadaan kohtuutasolle, työttömyys on reilusti alle 10 prosenttia koko maassa ja kasvu on vakaata. Sitten kun näin on maassa asiat voidaan miettiä palkankorotuksia, nyt vois looginen neuvottelukohde maksimissaan olla julkisen sektorin lomarahojen palauttaminen seuraavan sopimuskauden aikana. Muihin kiky-kiristyksiin ja mahdollisiin palkankorotuksiin puututaan sitten seuraavalla kierroksella, edellyttäen että uus hallitus tai jokin muu syy ei oo  vielä kerennyt pistämään maamme taloutta uudelleen kuralle..

Link to comment
Share on other sites

Ja *tut. 20% korotusta heti kun kerran kun nyt on muka kääntynyt hienosti plussalle kaikki. Sipilä maksakoon vaikka omasta pussistaan.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...