Jump to content
MAINOS

Työnjohdolliset ongelmat


Kunkku

Recommended Posts

Mitä ihmeen muita vaihtoehtoja kuin lähteä nostelemaan on siinä tapauksessa jos kunnallisen ison laitoksen kanssa ollaan siinä tilanteessa, että esimiestyö on aivan täysi katatstrooffi.

Työrauhasta ei ole tietoakaan kun parin viikon välein tulee uusia ohjeita joita sitten noudatetaan milloin mitenkin. Ohjeet eivät ole selkeitä, yksiselitteisiä, vaan ne voi tulkita aivan miljoonalla eri tavalla. Erillaiset ohjeet ovat myös keskenään jatkuvasti ristiriidassa. Missään asiassa et uskalla soveltaa ja toimia maalaisjärjellä kun siitä tulee paskaa niskaan. Et siis tiedä miten teet työsi niin, että noudatat ohjeita.

Minkäänlaista keskusteluyhteyttä ei ole henkilökunnalla ja ylemmillä esimiehillä, koska sinne viestin viemisestä ei seuraa mitään. Ongelmista kerrottaessa, vastaus on että taloon on pitkä jono hoitajia tulossa. Tyytyväisyyskyselyt, jossa kysytään henkilökunnan tyytyväisyyttä johtamiseen kyllä tehdään, mutta tuloksia ei puoli vuotta myöhemmin löydy kirveelläkään mistään.

Ammattiyhdistyksessä istuu esimiehet ja heidän kaverinsa.

Meillä on ollut hirvittävän hieno työpaikka, mutta nyt henkilökunnasta on paikoitellen irtisanoutunut lähes puolet vuoden aikana...

Mitä muuta vaihtoehtoa tässä on kuin häipyä itsekkin.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS
5 tuntia sitten, Kunkku kirjoitti:

Ammattiyhdistyksessä istuu esimiehet ja heidän kaverinsa.

Mitä. Yhteys pääluottamusmieheen ja sitä kautta liittoon. Jos pääluottamusmies syö työnantajan leipää ja laulaa lauluja niin suora yhteys aluetoimistoon tai liittoon. Jos työrauha tai muu on uhattuna sen takia että koko ajan tulee uusia ohjeitä kysy avista neuvoa. Tai työsuojeluviranomaisilta. Kyllä joku alkaa kiinnittää huomiota jos asioissa mennään ns. perse edellä puuhun.

Link to comment
Share on other sites

Jos johdossa on näitä samanhenkisiä ihan porukka eikä kyse ole yksittäisestä tapauksesta niin lähde pois. Ei maksa vaivaa yrittää tehdä mitään. Kokeiltu on.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
Guest Ainavaanhoitajana

Kuullostaa meidän firmalta, liitot ei ole asioita muuttaneet yhtään, kokoajan työntekijän asema vaan heikkenee ja väki pakeneekin nyt ovista ja ikkunoista, meidän osastolla viiden hoitajan vajaus, talossa kymmeniä paikkoja auki kun ei enää jakseta...

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...