Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

OldOne

Vanhus löi kotisairaanhoitajaa kirveellä

Recommended Posts

OldOne

82 vuotias vanhus löi kotikäynnille tullutta sairaanhoitajaa kirveellä kasvoihin ja selkään, kirjoittaa päivän Ilta-Sanomat. Hoitaja pääsi pakenemaan autolla ja soitti apua. Poliisin mentyä asuntoon vanhus löytyi kuolleena. Hoitajan vammat eivät ole hengenvaarallisia kertoo poliisi. Lue koko juttu: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa.htm#id955861

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pernasoppa

Tässäkin potilaan historia ei antanut mitään viitteitä moisesta. Itseä on lähinnä mietityttänyt mennä käymään sellaisten potilaiden luona, joilla on jo esitiedoissa aggressiivisuutta tai vastaavaa. Mutta tätä uutisen vanhustahan oli kuvailtu "mukavaksi papaksi", eli ei sitä ikinä näköjään tiedä kenellä napsahtaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Pulu

Mulle tulis lähinnä mieleen - ei niinkään "napsahdus" - vaan sairaskohtaus tai jonkin lääkkeen sivuvaikutus, mikäli papalla ei ollut sellaista perussairautta, josta olis voinu vetää johtopäätöksiä. Toisaalta on kyllä pakko yhtyä edellisen kollegan ajatuksiin siitä, että ei koskaan voi tietää.. Tää on tää meidän alan työturvallisuus välillä kyseenalainen!

Share this post


Link to post
Share on other sites
dino

Tää on tää meidän alan työturvallisuus välillä kyseenalainen!

Kaikki mahdollinen pitää tehdä työturvallisuuden eteen, mutta paniikille ei kannata antaa valtaa. Taitaa olla edelleen vaarallisempaa lähteä viikonloppuna kaupungille kuin sairaalaan töihin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Waltte

Joo kyllä se on vaarallisempaa ajaa 250 km suomessa maantietä...joka kolmas vastaantuleva on psykiatrinen avohoidon potilas... töissähän on turvallista!!! huh.gif ambulanssissa noin joka 10 keikka on sellanen jossa vois tapahtua jotain... poislukien tietyt kaupungit

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...