Jump to content
MAINOS

Vanhus löi kotisairaanhoitajaa kirveellä


OldOne

Recommended Posts

82 vuotias vanhus löi kotikäynnille tullutta sairaanhoitajaa kirveellä kasvoihin ja selkään, kirjoittaa päivän Ilta-Sanomat. Hoitaja pääsi pakenemaan autolla ja soitti apua. Poliisin mentyä asuntoon vanhus löytyi kuolleena. Hoitajan vammat eivät ole hengenvaarallisia kertoo poliisi. Lue koko juttu: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa.htm#id955861

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Tässäkin potilaan historia ei antanut mitään viitteitä moisesta. Itseä on lähinnä mietityttänyt mennä käymään sellaisten potilaiden luona, joilla on jo esitiedoissa aggressiivisuutta tai vastaavaa. Mutta tätä uutisen vanhustahan oli kuvailtu "mukavaksi papaksi", eli ei sitä ikinä näköjään tiedä kenellä napsahtaa.

Tämä mielipide tai kommentti on yksityishenkilön antama eikä välttämättä edusta työnantajani, minkään yhteistyökumppanini, ammattiliittoni tai puolueeni kantaa.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Mulle tulis lähinnä mieleen - ei niinkään "napsahdus" - vaan sairaskohtaus tai jonkin lääkkeen sivuvaikutus, mikäli papalla ei ollut sellaista perussairautta, josta olis voinu vetää johtopäätöksiä. Toisaalta on kyllä pakko yhtyä edellisen kollegan ajatuksiin siitä, että ei koskaan voi tietää.. Tää on tää meidän alan työturvallisuus välillä kyseenalainen!

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Tää on tää meidän alan työturvallisuus välillä kyseenalainen!

Kaikki mahdollinen pitää tehdä työturvallisuuden eteen, mutta paniikille ei kannata antaa valtaa. Taitaa olla edelleen vaarallisempaa lähteä viikonloppuna kaupungille kuin sairaalaan töihin.
Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Joo kyllä se on vaarallisempaa ajaa 250 km suomessa maantietä...joka kolmas vastaantuleva on psykiatrinen avohoidon potilas... töissähän on turvallista!!! huh.gif ambulanssissa noin joka 10 keikka on sellanen jossa vois tapahtua jotain... poislukien tietyt kaupungit

Melko yleisenä tunneälyn määritelmänä voidaan pitää tiedon puutetta yhdistettynä kyvyttömyyteen ja siitä johtuvaan haluttomuuteen tehdä loogisia johtopäätöksiä.

Soveltuvin osin voidaan tunneälynä pitää myös sitä, että älyää anoppinsa hautajaisissa olla viheltelemättä.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...