Jump to content
MAINOS

Veret käsille


Dole

Recommended Posts

Pitäiskö siitä tehdä joku ilmoitus, jos saa potilaan veret omille paljaille käsille? Haava siis aukesi, ja sain verta iholleni. Oh:n mielestä ei, mutta itse olen hysteerinen asian suhteen...

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

En kyllä ihan ymmärrä, että kenelle asiasta pitäisi ilmoittaa. Toki, jos sinulla on avoimia haavoja käsissä ja kyseessä on jonkinlainen riskipotilas veriteitse tarttuvien tautien suhteen niin asia on eri. Muuten kaikenlainen eritteiden roiskuminen kuuluu työnkuvaan. Entäpä jos saat omaa, lapsesi tai jonkun muun tutun verta käsillesi? Menet lähimmän lavuaarin viereen ja peset kätesi.

Link to comment
Share on other sites

No, ensinnäkään kenestäkään ei voi olla varma, ettei tarttuvia tauteja ole. Tiedän kyllä, että eritteet kuuluvat työnkuvaan. Kiitos vaan sulle ja mukavaa päivänjatkoa.

Link to comment
Share on other sites

Mikään veriteitse tarttuva tauti ei tartu terveen ja ehjän ihon läpi. Käsien pesua ja käsihuuhteen käyttöä kummempaa ei tarvitse tehdä. Asia on eri, jos verta on päässyt rikkonaiselle iholle tai limakalvoille. Silloin toimitaan työnantajan ohjeistuksen mukaisesti.

Failure is always an option

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...