Jump to content
Sign in to follow this  
Roosa Nordlund

Sh, kätilö tai th, jolla kokemusta raskaudenkeskeytyksen tehneen terveydenhuollon asiakkaan kohtaamisesta – tule haastateltavaksi!

Recommended Posts

Roosa Nordlund

Teen puheviestinnän alaan liittyvää kandidaatintutkielmaani Tampereen yliopistossa hoitajien ja kätilöiden tarjoamasta tuesta raskaudenkeskeytyksen kokeneelle terveydenhuollon asiakkaalle. Tarkoituksenani on kerätä hoitajien/kätilöiden kokemuksia raskaudenkeskeytyksen kokeneiden asiakkaiden kohtaamisesta ja tuen viestimisestä näissä tilanteissa. Tutkimuksessani olen erityisen kiinnostunut siitä, millaiset vuorovaikutustaidot tällaisissa tilanteissa korostuvat, minkälaista viestintäosaamista hoitajat kokevat erityisesti tällöin tarvitsevansa, sekä millä tavoilla tukea mahdollisesti asiakkaalle viestitään.

Onko Sinulla kokemusta tällaisista tilanteista? Tule kertomaan kokemuksistasi haastatteluun!

Ei ole väliä, työskenteletkö naistentautien poliklinikalla, opiskelija- tai työterveyshuollossa tai muualla – tärkeintä on, että Sinulla on kokemusta raskaudenkeskeytyksen tehneen terveydenhuollon asiakkaan kohtaamisesta. Aiheesta kerättävä uusi tieto on arvokasta, sillä se mahdollistaa hoitohenkilöstön äänen kuuluviin saamisen, ja voi auttaa hoitoalan vuorovaikutusosaamiseen liittyvän opetuksen kehittämisessä.

Haastattelut voidaan toteuttaa kasvokkain, puhelimitse tai esim. Skypen välityksellä. Kasvokkain haastattelut onnistuvat Helsingin ja Tampereen alueella. Haastattelu kestää n. 30-45 min. Voimme sopia haastatteluajan Sinulle sopivana ajankohtana helmi-huhtikuun 2017 aikana. Haastattelut ovat luottamuksellisia, eivätkä haastateltavien tiedot tule muiden tietoon. Haastatteluaineistoa käytetään vain tutkimustarkoitukseen. Henkilötietoja ei haastattelussa kerätä.

Kandidaatintutkielmani ohjaajana toimii FT Venla Kuuluvainen (venla.kuuluvainen@staff.uta.fi) Tampereen yliopiston Viestintätieteiden laitokselta.

Mikäli olet halukas tulemaan haastateltavakseni, otathan yhteyttä minuun joko

sähköpostitse: nordlund.roosa.a@student.uta.fi

tai puhelimella: 0505113578

Keväisin terveisin,

Roosa Nordlund

YTK-opiskelija

Tampereen yliopisto, Viestintätieteiden laitos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...