Jump to content
MAINOS

Hakuprosessi USA:han


Guest Anelma

Recommended Posts

Moi. Pystyisko joku listaamaan mita tarvitaan hakuprosessiin sairaanhoitajalta? Mista aloittaa, mita dokumentteja tarvitaan sun muuta? Kiitos jo etukateen. :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Nappasin täältä foorumilta tuommosen tiivistyksen. Aiheesta lisää;

 

-Otat yhteyttä sen osavaltion board of nursingiin minne olet hakemassa töihin.

-Koulun paperit tuntimäärineen mitä olet opiskellut englanniksi

-Suoritat NCLEX kokeen että voit edes harjoittaa sairaanhoitajan toimea yhdysvalloissa

-Sormenjäljet

-Syntymätodistuksen

-Kielitodistus eli IELTS

-Sitten haet jossain vaiheessa vielä viisumin että voit työskennellä siellä (ei mikään nopein juttu)

 

https://www.ncsbn.org/index.htm

Link to comment
Share on other sites

Kiitos kahvikuppi! Vahan vanha tuo keskustelu mutta saa sielta jotain tiedon rippeita.. Tiedatko kelpaakohan 2003 vuonna tehty virallinen kaannos siita opiskelujen tuntimaarasta vai pitaako kaannattaa uudestaan? Missa sen kielikokeen voi tehda? Ja tosiaan olis kiva tietaa miten talla hetkella ulkomaalaiset hoitajat paasee sisaan.. Ma saan miehen tyosiirron kautta vissiin viisumin. Toivottavasti saadaan paketissa myos mulle valitystoimisto palveluita, koska nayttaa olevan aika monimutkaista ja hankalaa.. Kiitos viela kahvikuppi! (mika nimimerkki.. lol)

Link to comment
Share on other sites

Merten takana puhaltavat nyt muutoksen tuulet ja voi olla, että tämä vaikuttaa myös Euroopasta saapuvien terveydenhuoltoalan ammattilaisten työllistymiseen Yhdysvalloissa....

"USA:ssa jännitetään Obamacaen jälkeistä aikaa"

"Salla Salmela / STT"

"Yhdysvalloissa pian alkava Donald Trumpin presidenttikausi herättää huolta terveydenhuollon laadun laskusta ja työpaikkojen menetyksistä. Rebublikaanit ovat jo aloittaneet kongressissa projektin presidentti Barack Obaman terveydenhuoltouudistuksen, niin kutsutun Obamacaren, kumoamiseksi. "

"Korvaavasta järjestelmästä ei ole esitetty tarkkoja suunnitelmia, mikä lietsoo epävarmuutta hoitoalalla ja pelkoja vaikutuksista muuhun talouteen."

"Liki kolme miljoonaa työpaikka on vaarassa kadota, jos uudistus kumotaan ilman korvaavan järjestelmän välitöntä käynnistämistä, Commonwealth Fund -säätiön ja George Washingtonin yliopiston tutkimuksesta todetaan. Sen mukaan työpaikkojen joukkokato uhkaa vuoteen 2021 mennessä, mikäli Obamacaren myötä aloitettu valtionapu muun muassa sairausvakuutusten ottamiseen lakkautetaan. Leikkaukset tuntuisivat vakuutusyhtiöiden, sairaaloiden ja terveyspalveluiden liiketoiminnassa".

"Kaikki eivät usko, että terveydenhuoltouudistusta ollaan kuoppaamassa niin pian kuin kampanjapuheissa on lupailtu. Kongressi tuskin panisi käytäntöön Obamcaren purkua ennen kuin sille on selvä korvaussuunnitelma, asiantuntija Joe Antos ajatushautomo American Enterprice Insitutesta sanoo CNN:lle."

(Lähde: Sanomalehti Keskisuomalainen 15.1.2107, 15)

Link to comment
Share on other sites

6 tuntia sitten, Vieras: Anelma kirjoitti:

Ma saan miehen tyosiirron kautta vissiin viisumin.

Vissiin. Kannattaa varmaan ottaa selvää että jos saat viisumin niin voitko tehdä edes töitä sillä. Yhdysvaltoihin sattuu olemaan useampi viisumi tarjolla.

Toinen paikka mistä kysyä asiaa on vaikka yhdysvaltain lähetystö helsingissä. Kysyin kaverilta joka asuu ameriikoissa niin kerto että kannattaa olla mahdollisimman tuoreet todistelut kaikista. Prosessi kestää kuitenkin aika helvetin pitkään niin ei mitään järkeä tuhlata aikaa siihen että paperit tulee bumerangina takaisin.

Ja vaikka edellinen keskustelu onkin vanha niin epäilen että pääsy töihin jenkkilään on siitä yhtään helpottunut, päinvastoin.

Link to comment
Share on other sites

Tosi pelottavalta kuulostaa... Ja voi tosiaan olla et jos ei saa toita, ni mies ei voi ottaa ylennysta vastaan... voihan kele..

Kiitos kaikille infosta!

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...