Jump to content
MAINOS

Säätiöt, työpaikkana!


Guest Keikkalainen!

Recommended Posts

Guest Keikkalainen!

Tiedoksi muille  työnhakijoille ; Koulutetut Suomalaiset  Lähihoitajat, sairaanhoito ja huolenpito v.2007 ja Vanhustyö v.2009. Lisäksi Muistihoitaja v.2016, Love LOP ja muut koulutukset ajan tasalla.

Teillä on väärä koulutus ja se pitää "päivittää" ei vastaa meidän tarkoitusta......

Tämänlaisia viestejä olen saanut  lyhyessä ajassa gmail:n.  2:lta  eri SÄÄTIÖTÄ, pääkaupunki ja Kerava. 

Lisäksi tarjottiin aikaisemmin  alipalkkaa ja johtaja korjasi myöhemmin. Lähiesimies suoraan valehteli, oli muka ottanut yhteyttä kehen? Soittoa tai viestiä ei ole tullut tähän päivää mennessä häneltä. Hakevat koko ajan ns, "hoitajia".  Mol:n kautta "lähihoitajia", mutta se viestin jonka sain: LÄHIHOITAJAKOULUTUS EI VASTAA HEIDÄN TARKOITUSTAAN?????

Mitä, hoitopaikasa on vain ikä-ihmisiä palvelutalossa tai ryhmäkoti. Eri kuntoisia ja lisäksi SUOMALAISIA. 

Olen käynyt katsomassa kk:sia sitten paikkaa ja kaikki työntekijät olivat VIERASMAALAISIA...... huono Suomi, jos viitsivät edes tervehtiä...

Onko säätiö näin huono työnantaja ja palkkaako se töihin ns. epäpäteviä....kielitaidottomia..eikö Suomalainen lähihoitajakoulutus ole heille tarpeeksi hyvä.  Lähiesimies tarjosi silloin G19 ja oikea oli  G21 johtajan kautta tuli ilmi. Lähiesimies veti herneen nenäänsä, kun johtaja puuttuu asiaan.

Toinen esim. viime viikolta:

Sain viestin omaan kännykkään ja soittopyynnön. Otatko yhteyttä ennen puoltapäivää. Olin aamuvuorossa ja katselin kännykkää vasta klo.13.00 ja näin vasta silloin viestin. Soitin numeroon, en saanut yhteyttä ja jätin viestin. Kotona jätin gmail:n kautta viestin myös ja kysyin mitä asia koskisi. Tähän päivää mennessä ei ole oltu yhteydessä.  Työssä ei pidetä omaa puhelinta päällä, ikävä kyllä. Se, on kirjattu pelisääntöihin ja pitäisi kaikkien noudattaa. Myös on turvallisuusriski työssä ollessa.  Vierasmaalaiset, nappi korvassa tai näitä kännykkäpuhelimessa olevia hoitajia on joka paikassa. Mutta kaikki eivät ole, ikävä kyllä. Olisi todella kiva, tietää jos sattuu jotakin  asiakkaalle tai toiselle hoitajalla.  Kenelle on vastuu asiasta tai lähteekö asia suoraa " oikeuteen".  Selvä työturvallisuusriski ja on kaikkien työtekijöiden tiedossa. Pomot, eivät tee mitään asian hyväksi vaan sallivat väärin käytön. Lisäksi tiedän on otettu salaa kuva omalla kännykällä työntekijästä ja viety os.hoitajalle nähtäväksi. Törkeä savustaminen ulos työstä. Työtekijä vielä leveili tästä muille hoitajille, mutta sai seuraamukset välittömästi.

Tämä kertoo millaisia johtajia ja lähiesimiehiä nykyisin on hoitotyössä. Turha valittaa, jos Suomalaiset hoitajat lähtevät pois työstä. Meillä on myös raja miten meitä kohdellaan. Emme ole siellä johtajien/lähiesimiesten pelinappuloita.

Tiedoksi ei koskaan SÄÄTIÖLLE TÖIHIN EI EDES KEIKKALLE. Meillä on ihmisarvo ja ainakin itse arvostan SUOMALAISTA LÄHIHOITAJAN KOULUTUSTA ja en tarvitse teidän loukkauksia lueskella tai kuunnella.

Sitten hyvä uutinen;  Espoosta; Johtaja pyysi anteeksi, kun nyt vasta otti yhteyttä ja Todella POSTIN UUSI Hoitopuoli antoi myös hyvän kuvan miten heillä työt hoidetaan. Nämä kaksi ovat ihan uusia yksiköitä.  Euro ei aina ole ensimmäinen asia vaan miten meitä kohdellaan ihmisinä.

+Esimiehille myös asenne - ja käytöskoulu olisi tarpeen, näiden Säätiöiden  johtoporras näytti sen.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS
Guest Keikkalainen!

Sain yksityiseltä viestin, ei valittu! En, edes muistanut koko työpaikkaa.

Onneksi! Soitin aikaisemmin ja kysyin millainen työpaikka on.

Lähiesimies antoi jo puhelimessa "leipiintyneen " ja oudon  kuvan.

Työ olisi pitänyt alkaa 15.12-16 ja kaikesta päätellen ei ole alkanut. Joskus hamassa tulevaisuudessa....jos palkataan....

Ei, ole kestänyt kuin  yli 2kk:ta  lähiesimiehen vastaus. TE:n sivuja siellä se sama työpaikkailmoitus on vieläkin? MIKSI??  TE:n ym. työpaikkatoimistot kuvittelee tämä työpaikka on haussa ja ei ole. Kuinka monta näitä löytyy sieltä, turhaa ilmoitusta?  Tästä oli kirjoitus lehdissä, eri ala.  

Hakivat 3 lähihoitajaa/ hoiva-apulaista 75% ja voitte päätellä hoiva-apulaiset hoitavat TODELLA lähihoitajan työt palvelukodissa & ruotsikielinen osasto lisäksi hakevat.

Ruotsinkieliselle osastolle taitaa "mättää" , sillä haku on ollut todella pitkää ja uusintaa joka ajan. Eurot ratkaiset taas tämän, ei koulutus. En, viitsinyt edes mainita puhun ja ymmärrän Ruotsia..ja jättänyt monia asioita mainitsematta.  3 eri taloa ja kaikkiin monta työntekijää???? Mihin on kadonneet vanhat työntekijät?

Iltavuorossa  eräs hoitaja toi kaksi omaa kouluikäistä lastaan sinne " hoitoon". Suomalainen hoitaja, mutta yksi hyvä puoli on tässä. Tuodaan tulevaisuudessa jokainen omat lapset ilmaiseen hoitoon ja päiväkodin hoitajat saisivat välillä helpompia työpäiviä. Säästyy myös päivähoitopaikat, Sipilälle ehdotus. Hällä väliä vanhuksista ja toisista työntekijöitä.  Voi samalla valita itselle aina helpommat asiakkaat, hyvin hoidettu taas iltavuoro vakituinen hoitaja. Ei, tarvitse edes mainita työkaverille asiasta ja samalla tavalla hoituu omat koiratkin.  Koirasta sanoi kyllä yksi hoitaja kunnolla; EI ole  koiran hoitopaikka , oli iso koira harva ilta työssä mukana. Ei, edes kysynyt onko joku allerginen tai vastaavaa.  Vanhusten hoitotyöpaikassa olen törmännyt tähän ilmiöön ja aina iltavuoro tai sitten yökkö, koko perhe aamulla vastaa ottaa aamuvuorolaisen. Pomot eivät ole silloin paikalla.....keikkalainen ei uskalla mainita asiasta.....

Toinen tapaus sama osasto ; Vierasmaalainen hoitaja nukkui  kesken työpäivän kansliassa ja vakituiset hoitajat vain nauroivat, kun näkivät tapauksen ja asialle ei tehty mitään. Kiva palkka juoksee, vaikka nukkuu ja toiset hoitajat hoitavat myös työt.

Vakituiset hoitajat, emme jaksa kuunnella teidän juttuja pitkistä päivistä /nuoret hoitajat ovat teidän  omia ongelmia. Jokaisella on suu ja se osaa sanoa :EI. Jos palatte loppuu, on myös teidän oma ongelma niin paljon on julkisesti puhuttu tästä asiasta, mutta ei mene kaikille jakeluun. Olette ikävä, kyllä duunareita siellä kaikki ja se on asukkaiden koti. Ei, kukaan tervejärkinen pidä työpaikkaa kotina.  Menee työhön ja hoitaa hommat kunnolla ja kotiin sitten palauttamaan ja hoitamaan kotivelvollisuudet. Normaalia täysi painosta elämää. Yksinkertaista, jos sen osaa sisältää oikein.

Olin vuosia sitten  kesätyössä ja tilanne on kaikesta päätellen  mennyt huonompaa suuntaan.

Ainakin minulla alkoivat  "hälytyskellot " soida kunnolla ja ainakin uusi johtaja on tullut.

Näihin kaikkiin, on tullut uusi haku päälle, myös sinne mistä ei vastattu. 

 Keikkalainen on yhden päivän työssä ja sen jälkeen ei näy. Tämä on niin yleistä yksityisillä, jos joku ottaisi asiaksi missä on vika kun keikkalaisia ei saada/ vaihtuvat nopeasti?

Lähiesimiehet ovat tietoisia asiasta, mutta eivät välitä kun keikkalaiset kävelevät ovesta ulos. Ihmetellään vaan ja puhutaan työnhakijoille.

Se kertoo jo työhakijalle missä mennään. Olkaa siis tarkkana kun haette ja luette  työpaikkailmoituksia. Kaikki ei ole sitä mitä kirjoitetaan, varsinkin ne "kehumiset" ym. maireat tekstit.

Itse ei viitsi edes lukea näitä työpaikkailmoituksia nykyisin, eivät pidä paikansa. Tässä on myös tullut iso muutos kentältä eli Postin hoivapalvelun työpaikka-ilmoitus on saanut paljon kiitosta ja se on myös huomioitu pätevien hoitajien kesken.

Juuri, eilen vieras henkilö kertoi tästä ja kiitos kuuluu postin hoivapuolelle eli tulee käsitykseni mukaan kova kilpailija hoitopuolelle. Missä asun toimii ruoanjakelupuoli Postin kautta. Tietääkseni toimii kiitettävästi. Odottavat innolla hoivapuolta kentälle.

Toivoa parempaa on tiedossa ja aloitan  itse ihan uuden kuvion elämässä. Näillä näkymin keikat loppuvat vanhuspuoleen vuoden vaihteessa.

Sory, Helsingin Kaupunki;  Teidän eräs vanhuspuolen johtajan viesti oli kaunis ja kannustava minkä lähetti gmail:n.  Oli vanhuspuolen palvelutalon johtaja, ei rekty.  En, ole kyseisessä paikassa koskaan työskennellyt/keikkalut.  Sen, takia yllätyn iloisesti.  Sitä mitä etsin, ei ole koko Helsingin Kaupungilla.

Jyväskylän Kaupungilla ja Kotkan Kaupungilla toimivat tämän tyyppinen uusi osasto. Sääli Helsingissä ei toimi vastaavaa, saanut kiitosta toiminnasta. Kehitys menee  eteenpäin ja takaisin ei ole paluutta. Jyväskylän kaupunki haki juuri ja kaverini työskentelee Kotkassa tässä työssä.  Itse olen myös työskennellyt vastaavassa työssä pienemmässä kuvioissa. Koulutus on juuri tähän ja alkaa  tammikuussa. Eilen tuli varmistus asiasta.

Hyvää Joulua, keikkalaisille!

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...