Jump to content
MAINOS

Säätiöt, työpaikkana!


Guest Keikkalainen!

Recommended Posts

Guest Keikkalainen!

Tiedoksi muille  työnhakijoille ; Koulutetut Suomalaiset  Lähihoitajat, sairaanhoito ja huolenpito v.2007 ja Vanhustyö v.2009. Lisäksi Muistihoitaja v.2016, Love LOP ja muut koulutukset ajan tasalla.

Teillä on väärä koulutus ja se pitää "päivittää" ei vastaa meidän tarkoitusta......

Tämänlaisia viestejä olen saanut  lyhyessä ajassa gmail:n.  2:lta  eri SÄÄTIÖTÄ, pääkaupunki ja Kerava. 

Lisäksi tarjottiin aikaisemmin  alipalkkaa ja johtaja korjasi myöhemmin. Lähiesimies suoraan valehteli, oli muka ottanut yhteyttä kehen? Soittoa tai viestiä ei ole tullut tähän päivää mennessä häneltä. Hakevat koko ajan ns, "hoitajia".  Mol:n kautta "lähihoitajia", mutta se viestin jonka sain: LÄHIHOITAJAKOULUTUS EI VASTAA HEIDÄN TARKOITUSTAAN?????

Mitä, hoitopaikasa on vain ikä-ihmisiä palvelutalossa tai ryhmäkoti. Eri kuntoisia ja lisäksi SUOMALAISIA. 

Olen käynyt katsomassa kk:sia sitten paikkaa ja kaikki työntekijät olivat VIERASMAALAISIA...... huono Suomi, jos viitsivät edes tervehtiä...

Onko säätiö näin huono työnantaja ja palkkaako se töihin ns. epäpäteviä....kielitaidottomia..eikö Suomalainen lähihoitajakoulutus ole heille tarpeeksi hyvä.  Lähiesimies tarjosi silloin G19 ja oikea oli  G21 johtajan kautta tuli ilmi. Lähiesimies veti herneen nenäänsä, kun johtaja puuttuu asiaan.

Toinen esim. viime viikolta:

Sain viestin omaan kännykkään ja soittopyynnön. Otatko yhteyttä ennen puoltapäivää. Olin aamuvuorossa ja katselin kännykkää vasta klo.13.00 ja näin vasta silloin viestin. Soitin numeroon, en saanut yhteyttä ja jätin viestin. Kotona jätin gmail:n kautta viestin myös ja kysyin mitä asia koskisi. Tähän päivää mennessä ei ole oltu yhteydessä.  Työssä ei pidetä omaa puhelinta päällä, ikävä kyllä. Se, on kirjattu pelisääntöihin ja pitäisi kaikkien noudattaa. Myös on turvallisuusriski työssä ollessa.  Vierasmaalaiset, nappi korvassa tai näitä kännykkäpuhelimessa olevia hoitajia on joka paikassa. Mutta kaikki eivät ole, ikävä kyllä. Olisi todella kiva, tietää jos sattuu jotakin  asiakkaalle tai toiselle hoitajalla.  Kenelle on vastuu asiasta tai lähteekö asia suoraa " oikeuteen".  Selvä työturvallisuusriski ja on kaikkien työtekijöiden tiedossa. Pomot, eivät tee mitään asian hyväksi vaan sallivat väärin käytön. Lisäksi tiedän on otettu salaa kuva omalla kännykällä työntekijästä ja viety os.hoitajalle nähtäväksi. Törkeä savustaminen ulos työstä. Työtekijä vielä leveili tästä muille hoitajille, mutta sai seuraamukset välittömästi.

Tämä kertoo millaisia johtajia ja lähiesimiehiä nykyisin on hoitotyössä. Turha valittaa, jos Suomalaiset hoitajat lähtevät pois työstä. Meillä on myös raja miten meitä kohdellaan. Emme ole siellä johtajien/lähiesimiesten pelinappuloita.

Tiedoksi ei koskaan SÄÄTIÖLLE TÖIHIN EI EDES KEIKKALLE. Meillä on ihmisarvo ja ainakin itse arvostan SUOMALAISTA LÄHIHOITAJAN KOULUTUSTA ja en tarvitse teidän loukkauksia lueskella tai kuunnella.

Sitten hyvä uutinen;  Espoosta; Johtaja pyysi anteeksi, kun nyt vasta otti yhteyttä ja Todella POSTIN UUSI Hoitopuoli antoi myös hyvän kuvan miten heillä työt hoidetaan. Nämä kaksi ovat ihan uusia yksiköitä.  Euro ei aina ole ensimmäinen asia vaan miten meitä kohdellaan ihmisinä.

Esimiehille myös asenne - ja käytöskoulu olisi tarpeen, näiden Säätiöiden  johtoporras näytti sen.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...