Jump to content
MAINOS

Keskeytyneen listan tunnit


Guest MinnaO

Recommended Posts

Työsuhde alkoi uudessa työpaikassa 7.12.16. Listan 5.12 - 25.12 ensimmäiset ma-ti eivät ole siis vielä työ- eikä vapaapäiviä. Paljonko on tässä tapauksessa tuntimäärä, joka pitää tässä kolmessa viikossa tehdä? Nyt on suunniteltu 120,45, joka siis paukkuu yli jo sen kolmen viikon virallisen 114,45. Käytössä kolmen viikon listat ja KVTES.  Auttakee.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Lonkalta heittäisin, että noin 100 h. Ei ainakaan 120 h 45 min, jollei ole kyseessä 6 vkon tasoittumisjakso ja seuraavalla listalla ole vähemmän tunteja.

Link to comment
Share on other sites

Listojahan ei saa suunnitella ennakkoon niin että tuleevajaita-tai ylitunteja, tuo 120 ja rapiathan selvästi on sunniteltu ylituntiseksi. Ihmettelen miksi Lista on aloitettu keskellä viikkoa?! Eli vaikuttaako tuo yksi arkipyhä listalla niin että vähentää työaikaa sen 7.38min?! Monta vapaapäivää on laitettu? Kuusi kun aatellaan että on normaalisti, niin eikö loogisesti tuohon tulisi se 5 vapaapäivää ( Mikäli ei arkipyhää oteta listassa huomioon)?! Riippuu myös mitä työaikamuotoa noudatetaan kyseisessä yksikössä?! 

Mielenkiinnolla kysyn, onko kumminkin lisä/ylityöraja mikä?! Oletettavasti se on 114.45h, mitenhän vaikuttaa kun listaan suunniteltu jo yli tuon tuntimäärä?! 

Link to comment
Share on other sites

Kyllä ylitunteja sinänsä saa suunnitella. Kunhan niistä kuullaan työntekijää ja ne lähtökohtaisesti maksetaan ylitöinä.

Ylityörajakin saattaa olla vajaamittaisessa listassa alempi?

Link to comment
Share on other sites

Yhdellä arkipyhällä yt-raja taitaa olla 107:06, kolmen viikon jaksotyöajassa..

Taitaa olla vielä pienempi kun lista alkaa kesken kaiken, olisko jotain satkun luokkaa? Toivottavasti saat tuon ylimenevän osuuden kuten pitääkin, ylityökorvauksina..

Link to comment
Share on other sites

Riippuu paljon työaikamuodostakin tuo miten maksetaan tunnit, esim. itsellä arkipyhälistassa ylityöraja on 114.45h. Lisätyöraja 107.06. Myös tuo arkipyhä tuo listaan yhden ylimääräisen vapaan, eli montakohan vapaapäivää listalle mahdettu laittaa, noilla tuntimäärillä?!

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...