Jump to content
Sign in to follow this  
reino

Yksityisen sosiaalialan tes jaksotyöaika sekä palkanmaksu

Recommended Posts

reino

Meneekö tämä nyt oikein kun sopimuksessa on jaksotyöaika 38,2h/vk 115h/3vk 230h/3vk. työvyorolista tulee kuukaudeksi kerrallaan ja tuntimäärä on ollut muutamana kuukautena 138-142h. Pitäisikö tunteja olla enemmän?

Sopimuksessa on mainittu palkkaluokka g19 ja luonnollisesti siihen tulevat lisät. Kuitenkin palkka määräytyy tehtyjen tuntien  perusteella ja tilinauhassa näkyy peruspalkan kohdalla hieman yli 1600e. Siihen sitte lasketaan vuorolisät. Eikö pitäisi mennä niin että että palkka on sopimuksessa ilmoitettu summa+vuorolisät? Työskentelen ohjaajana yksityisessä hoitokodissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mimmis

Onpa hämärää meininkiä. Olet siis kuukausipalkkalainen, jolle tehdään vajaata listaa ja maksetaan vain tehdyistä tunneista? 

Jos tasoittumisjakso on 6 viikkoa, tulisi sulle kertyä se 230 tuntia töitä. Jos lista on vajaa, niin ihan on työnantajan (listan tekijän) ongelma jos ei osaa täysiä listoja tehdä. Kuukausipalkkalaiselle kuuluu joka tapauksessa kuukausipalkka joka määräytyy G-palkkataulukon mukaan. Lisäksi tietenkin kaikki ilta-, yö-, lauantai ja sunnuntailisät päälle.

Jos taas olisit nollasopimuksella, eli olisit lupautunut tekemään töitä 0-115h/3vk, niin työnantaja voi antaa sulle vaikka yhden kuuden tunnin työpäivän ja siihen sun on tyytyminen. Saisit myös palkan vain tuosta kuudesta tunnista.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Etähoito

Mitenkäs tämmöinen asia olen yksityisellä töissä ja yksityisen sos tes 3 vk jaksoissa työtunteja on se 114h. Nykyisessä listassa on tunteja tavoitteena 106 ja rapiat. Kuun lopusta jään perhevapaille. ( Mietiittiin kotona että miten voi olla täydet tunnit kun eikös noi perhevapaa lyhennä työaikaa?) Listassa oli 13 työpäivää joista 2 on koulutuspäiviä. Lisäksi oli outoja 9 h päiviä vaikka noilla 8 h päivillä olisi mennyt ihan hyvin. Kuukausipalkasta oli vähennytty 5 päivän palkka ( n.500 e)

Mietin itse että oisko pitänyt mennä näin 106h- 24h (3x8h) = 82/ 8h/pvä = 10.25          total 10 työpäivää ja sitten palkasta miinus 300

Kuukausipalkkani on 2050 e - jos ja kun pitäsi maksaa osa ajan palkka mitenkäs se sitten lasketaan?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...