Jump to content
MAINOS

Yksityisen sosiaalialan tes jaksotyöaika sekä palkanmaksu


reino

Recommended Posts

Meneekö tämä nyt oikein kun sopimuksessa on jaksotyöaika 38,2h/vk 115h/3vk 230h/3vk. työvyorolista tulee kuukaudeksi kerrallaan ja tuntimäärä on ollut muutamana kuukautena 138-142h. Pitäisikö tunteja olla enemmän?

Sopimuksessa on mainittu palkkaluokka g19 ja luonnollisesti siihen tulevat lisät. Kuitenkin palkka määräytyy tehtyjen tuntien  perusteella ja tilinauhassa näkyy peruspalkan kohdalla hieman yli 1600e. Siihen sitte lasketaan vuorolisät. Eikö pitäisi mennä niin että että palkka on sopimuksessa ilmoitettu summa+vuorolisät? Työskentelen ohjaajana yksityisessä hoitokodissa.

Link to comment
Share on other sites

Onpa hämärää meininkiä. Olet siis kuukausipalkkalainen, jolle tehdään vajaata listaa ja maksetaan vain tehdyistä tunneista? 

Jos tasoittumisjakso on 6 viikkoa, tulisi sulle kertyä se 230 tuntia töitä. Jos lista on vajaa, niin ihan on työnantajan (listan tekijän) ongelma jos ei osaa täysiä listoja tehdä. Kuukausipalkkalaiselle kuuluu joka tapauksessa kuukausipalkka joka määräytyy G-palkkataulukon mukaan. Lisäksi tietenkin kaikki ilta-, yö-, lauantai ja sunnuntailisät päälle.

Jos taas olisit nollasopimuksella, eli olisit lupautunut tekemään töitä 0-115h/3vk, niin työnantaja voi antaa sulle vaikka yhden kuuden tunnin työpäivän ja siihen sun on tyytyminen. Saisit myös palkan vain tuosta kuudesta tunnista.

 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...