Jump to content
 
stranger

Sairaanhoitajaksi USA:han

Recommended Posts

stranger

Onko joku täällä täytätyttänyt kuvaliitteen mukaista lomaketta koulullaan? (Oikeanpuoleisesta sarakkeesta ei tarvitse välittää.)

Opintotoimistosta ei nyt kesän aikana osattu auttaa, joten odotan, että joku tietäväisempi palaa töihin elokuun aikana. Aikani kuluksi laskeskelin opintojaksoselosteista tuntimääriä, mutta kaikkea ei ole tarpeeksi tarkkaan eritelty ja tosiaan opetus oli järjestetty niin, että esim. anatomiaa ja fysiologiaa on sijoitettu sinne sun tänne.

Periaatteessahan riittää 40 tuntia teoriaa ja 80 tuntia käytäntöä, jos muistan oikein (en ole nyt muistiinpanojeni äärellä). Nuo määrät tuntuvat pieniltä verrattuna suomalaiseen järjestelmään (200 tuntia per harjoittelu + 50 tuntia laboraatioita). Ongelmia tulee ehkä siinä, että saa kaikille erikoisaloille tarpeeksi tunteja.

En tiedä miten opinnot/opintojaksot on muissa kouluissa järjestetty. Haluaisin vain kysyä onko tällaisen täyttäminen ollut mahdollista ja jääkö suomalainen koulutus kuitenkin vajaaksi amerikkalaisista vaatimuksista.

transcript summary.png

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
kahvikuppi_

Varmaan aika helppo laskeskella opintopisteiden mukaan, nykyään 5op vastaa 135h opiskelijan työtä. Elikkäs 27h per opintopisto ja yleensä kurssin kokonaisuus on jaettu pariin pienempään pätkään vaikka 2x 1,5op ja 2op.

 

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
janu2016

Koulun täytyy täyttää tuo lomake. Yhdysvallat ei hyväksy tuota jos se ei ole koulun täyttämä. Lähetä paperi koulullesi niin he täyttävät ja lähettävät eteenpäin. Itse sain kaikki tutkintotodistukseni hyväksiluetuksi. Kouluni täytty kaikki paperit puolestani. 

Muokattu - janu2016

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Olet jättämässä kommenttia vieraana. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään.
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×