Jump to content
MAINOS

Vaihto-/harjoittelupaikka


paramedic

Recommended Posts

Olen syksyllä aloittava ensihoidon AMK-opiskelija, ja todella kiinnostunut lähtemään vaihtoon. Kärsimättömänä haluaisin ottaa asioista selvää jo opintojen alkua odotellessa :)

Tarkoittaako vaihtoon lähtö hoitoalalla myös kurssien suorittamista ulkomailla, vai lähdetäänkö yleensä vaan harjoitteluun? Onko mahdollista lähteä opintojen aikana useamman kerran ulkomaille?

Milloin voi/kannattaa lähteä vaihtoon?

Haluaisin lähteä tiettyyn maahan vaihtoon (EU:n ulkopuolelle, maa on minulle jo aika tuttu ja osaan kieltä), mutta koulullani ei näytä olevan yhteistyösopimuksia kyseisen maan koulujen kanssa. Onko kukaan hankkinut itsenäisesti vaihtopaikkaa ulkomailta? Onko se edes sallittua tai mahdollista?

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS
6 tuntia sitten, kahvikuppi_ kirjoitti:

Riippuu missä ammattikorkeakoulussa opiskelet. Eri kouluilla on sopimukset eri maitten/koulujen kanssa.

Metropoliassa aloitan opiskelun.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Vieras: Ensihoitaja
5 tuntia sitten, paramedic kirjoitti:

Metropoliassa aloitan opiskelun.

Valmistuin itsekin metropoliasta ensihoitajaks -14. En ollu ulkomailla harjottelussa, mutta kyllä ne sitä ehdotteli siinä kolmannen vuoden aikana. Muutama kaveri oli ulkomailla harjottelussa, kannattaa ottaa se enemmän "kulttuurisena kokemuksena" sillä suomen ensihoitojärjestelmä eroaa aika merkittävästi muusta maailmasta. 

 

EU:n ulkopuolella ensihoidon "mekka" löytyy, etelä-afrikasta, jos sinne pääset nii mene harjotteluun, pääset näkemään/tekemään asioita mitä täällä näkee erittäin harvoin. 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...