Jump to content
 
Etähoito

VASTAAVA ohjaaja oppisopimuskoulutuksessa

Recommended Posts

Etähoito

Heips

Tänään kuulin työpaikalla että toiseksi Vastaavaksi ohjaajaksi ( siis työryhmän lähiesimieheksi jossa ohjaajia) tuli oppisopimusta suorittava työntekijä? Eikö ole hieman outoa että ei ole ollenkaan sosiaali ja terveys alan koulutusta , sitten vielä tuo oppisopimus. Onko tälläinen siirto mitenkään ammatilista ja järkevää? Sillä hänellä voi olla alaisena ohjaajua joilla 15 vuoden työkokemus  tältä alalta? Miten voi olla esimies asemassa jos sinulla ei ole edes alan työkomusta eikä siihen tarvittavaa koulutusta? Vai tehdäänkö tässä työryhmän savustaminen  ulos kun nostetaan tuollainen "pyrkyri" ? onko asia suoraan työsuojelu asia?

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
jupet

Noin teaoriassahan ko. henkilöllä voi olla vahvaa johtamisosaamista ihan riippumatta hoitoalan tutkinnoista yms. Tämä ala kaipaisi suunnattomasti sellaisia johtajia joilla on käsitystä muustakin kuin miten hoitoalalla on aina tehty ja tehdään jatkossakin...

Todennäköisemmin kai kyseessä on joku ison pomon kaveri/lapsi/serkku/jne tai sitten juuri kiusantekoa alaisiaan kohtaan, mutta paha sitä on sanoa tuntematta tapausta.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Etähoito

Niin voi olla erilaista osaamista , mutta hän tuli puun takaa ja päättyneessä Yt kuvioissa ei tuota paikkaa ollut avoinna kaikille jotka oli Yt:n piirissä. Mietin että pelkästään Yt kuviot olleet jo raskaat sitten tulee joku joka puhdistaa koko pöydän.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Olet jättämässä kommenttia vieraana. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään.
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×