Jump to content
MAINOS

Turun ja lähiseudun sairaaloiden osastot


Ebola

Recommended Posts

Työhaastatteluita tulossa useampaankin paikkaan ensin rekryn kautta ja viimeistään kesätöihin. Haussa lähinnä tk-sairaalat. sairaaloiden akuuttiosastot, kaupunginsairaala (jos saa vain tietoa miten ihmeessä sinne pääsee), mikä ettei myös TYKS sisätaudit, Antakaas vinkkejä työilmapiirin kannalta suositeltavista ja karmeista paikoista - näitä jälkimmäisiä toivottavasti ei ole. Tiedän, että työilmapiiriin voi itsekin vaikuttaa jne., mutta mielelläni kuulisin kokemuksianne. Edellisessä työssäni työ oli raskasta, mutta työtoverit ja johtaminen aivan huippua. Siksi jaksoin painaa.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Kaupunginsairaalan osastoilla työilmapiiri kuulemani mukaan ja omien kokemusten mukaan vaihtelee. Siellä on erikseen periaatteessa omat osastot endo, hema, neuro ja sydänpotilaille, mutta potilasmateriaali on kuitenkin lähinnä niitä tyksistä tulevia jatkohoitopaikkaa odottelevia vanhuksia sekä yleistilan laskuja. Kaupunginsairaalaan pääsee rekryn kautta tai sitten soittelet suoraan ylihoitajille tai osastonhoitajille.

Kaarinan tk vo ja Paimion tk vo ainakin mukavat työilmapiirit.

Tyks medisiinisellä on omien kokemusten mukaan iha ok työilmapiirit. Työ on haastavaa ja vaihtelevaa sekä tietysti kaupunginsairaalaa akuutimpaa. Voin suositella ainakin keuhko-osastoja ja iho- ja infektio-osastoa. Akuutti sisätautiosasto (sisätautiosasto 1) on monipuolinen akuuttiosasto, mutta ilmapiirissä parantamisen varaa. Sisätautiosasto 2 (endo, munuaiset ja gastro) on myös kuulemani mukaan ihan mukava työpaikkana. Sisätautiosasto 3 (yleissisätaudit) on vähän kaupunginsairaalan tyyppinen, yt-laskuja jne. Lisäksi syöpäosastoista olen kuullut ihan hyvää palautetta, vaikka se ei medisiiniseen kuulukaan.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

  • 2 vuotta myöhemmin...
MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...