Jump to content
MAINOS

Töihin pääsy jouluna?


nor

Recommended Posts

Iskipä sellainen mielenkiintoinen kysymys mieleen että miten toimia jos et omista autoa/ajokorttia ja kuljet julkisella liikenteellä töihin, mutta jouluna sekään ei kulje. Onko työnantajalla tälläisessä tilanteessa mitään velvollisuuksia ottaa asiaa huomioon jos on työvuoro? 

Tiedän että esim. naapurikunnassa tälläisessä tilanteessa anotaan taksikorttia ja sellainen annetaan heille jouluksi jos on töissä joulunpyhinä. Nykyinen työnantaja ei ainakaan oma-aloitteisesti tarjoa mitään ja nyt näyttäisi että ainakin kahdella on jouluna töitä jotka kulkevat bussilla, kummankin matka on n. 10-20km ja bussit lopettavat kulkemisen aattona puolenpäivän aikaan ja kulkevat uudelleen vasta tapanina. 

Millaisia käytäntöjä muualla on? 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

En näe paljon muuta vaihtoehtoa kuin taksikortin. Ainakin täällä Hki-seudulla työnantajat automaattisesti sellaisen tarvittaessa työntekijälle antaa. Ikinä ei itselläni missään työpaikassa ole tämä ongelmia tuottanut. Ajoissa vaan asia puheeksi. Tai sukset/potkukelkka esille:)

Link to comment
Share on other sites

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri maksaa joulunpyhiltä jälkikäteen taksikulut, JOS normaalisti kulkee töihin linja-autolla JA taksikuluista on vähennetty linja-auton kertamaksut (=omavastuuosuus, jonka normaalisti matkasta joutuisi maksamaan, jos linja-autot kulkisivat).

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...