Jump to content
MAINOS

Kotihoidon maksut


Minimii

Recommended Posts

Moikka, kyselen tässä, että miten teillä jotka olette kotihoidossa menee nuo asiakkaiden maksut? Onko teillä jotain minimi käynti aikaa asiakkailla? Meillä alkanut aikaan perustuvat maksut ja minimi käynti aika on 15 min, jopa silloin kun käymme silmäleikkauksen jälkihoitona tiputtamassa tippoja useamman kerran päivässä.. Meillä myös lisättiin käyntiaikaa=maksua sen mukaan, monta pilleriä on käytössä.... Kiinnostaa nyt siis tietää miten muualla maksut määräytyy? 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Meillä hoitajat arvioivat paljonko asiakkaan luona menee aikaa, ei ole minimiä. Maksuun vaikuttaa siis aika ja asiakkaan omat tulot. Meillä alkoi asiakkaalla annosjakelu joka lisää asiakaskäynnin aikaa joko 5min tai 10min 3xviikossa, aika riippuu siitä kuinka monta lääkettä asiakkaalla menee annosjakeluun. Ja jos käydään tilapäinkäyntejä niin niistä menee joka kerta maksu taisi olla joku12e..

Link to comment
Share on other sites

Kotihoidon maksut määräytyvät suunniteltujen tuntien ja tulojen  perusteella, jos on säännöllinen kotihoidon asiakas. Käyntiajat suunnitellaan taas tarpeen mukaisesti, meillä ohjeena että alle 10min käyntejä ei voi suunnitella/tehdä.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...