Jump to content
Minimii

Kotihoidon maksut

Recommended Posts

Minimii

Moikka, kyselen tässä, että miten teillä jotka olette kotihoidossa menee nuo asiakkaiden maksut? Onko teillä jotain minimi käynti aikaa asiakkailla? Meillä alkanut aikaan perustuvat maksut ja minimi käynti aika on 15 min, jopa silloin kun käymme silmäleikkauksen jälkihoitona tiputtamassa tippoja useamman kerran päivässä.. Meillä myös lisättiin käyntiaikaa=maksua sen mukaan, monta pilleriä on käytössä.... Kiinnostaa nyt siis tietää miten muualla maksut määräytyy? 

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras

Meillä hoitajat arvioivat paljonko asiakkaan luona menee aikaa, ei ole minimiä. Maksuun vaikuttaa siis aika ja asiakkaan omat tulot. Meillä alkoi asiakkaalla annosjakelu joka lisää asiakaskäynnin aikaa joko 5min tai 10min 3xviikossa, aika riippuu siitä kuinka monta lääkettä asiakkaalla menee annosjakeluun. Ja jos käydään tilapäinkäyntejä niin niistä menee joka kerta maksu taisi olla joku12e..

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
vpalto

Kotihoidon maksut määräytyvät suunniteltujen tuntien ja tulojen  perusteella, jos on säännöllinen kotihoidon asiakas. Käyntiajat suunnitellaan taas tarpeen mukaisesti, meillä ohjeena että alle 10min käyntejä ei voi suunnitella/tehdä.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

Osallistu keskusteluun

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu ensin.

Vieras
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...