Jump to content
MAINOS

Sairaanhoitajan työhön sitoutuminen


Nintsku

Recommended Posts

MAINOS

Pahoittelen jos linkki ei toimi. Tässä kopioituna alkuperäinen saate ja suora linkki lomakkeelle.

 

Kysely työhön sitoutumisesta sairaanhoitajille - Kirjoituspyyntöä saa jakaa eteenpäin.

Teen Pro gradu -tutkielmaani Itä-Suomen yliopiston Sosiaali- ja terveysjohtamisen laitoksella. Tavoitteenani on syventää ymmärrystä sairaanhoitajan työhön sitoutumisesta.

Työhön sitoutumisella tarkoitetaan muun muassa sitä, miten tärkeäksi koet työsi ja mitä työ sinulle merkitsee. Työhön sitoutumiseen liittyvät myös esimerkiksi työssä viihtyminen, työtyytyväisyys, työnimu ja työnhyvinvointi.

Pyydän sinua osallistumaan sairaanhoitajan työhön sitoutumista koskevaan tutkimukseen. Pohdi omia kokemuksiasi ja tuntemuksiasi siitä, mitä työhön sitoutuminen on sinulle merkinnyt työurasi aikana. Vastausten pituutta ei ole rajoitettu, joten voit kertoa vapaamuotoisesti omaa työhön sitoutumisen tarinaasi.

Toiveena on saada vastauksia sairaanhoitajilta. Tutkimukseen voivat myös osallistua sairaanhoitaja/terveydenhoitaja tai sairaanhoitaja/kätilö -tutkinnon suorittaneet.

Kaikki kirjoitukset ovat arvokkaita ja tärkeitä. Kirjoittamasi tekstin pituudella ei ole rajaa. Voit lähettää kertomuksen https://elomake.uef.fi/lomakkeet/12349/lomake.html kautta.
Lähetä kertomuksesi minulle heti kun pystyt, kuitenkin viimeistään 15.11.2015.

Aineistoa käytetään vain aihetta koskevaan tieteelliseen tutkimukseen. Tutkimuksesta raportoidaan niin, että siihen suostuneet henkilöt eivät ole tunnistettavissa aineistosta.

Osallistumisesta ei saa rahallista palkkiota.

Mikäli tarvitset lisätietoja, voit ottaa minuun yhteyttä, vastaan mielelläni kysymyksiisi. Sähköpostiosoitteeni on kirsitan@uef.fi

Ystävällisin terveisin Kirsi Tanskanen, maisterivaiheen opiskelija, Sosiaali- ja terveysjohtamisen laitos, UEF

 

Ja siis yhä ystäväni puolesta. Niina

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...