Jump to content
Sign in to follow this  
Nina Nakari

Kotihoidon hoitajat: Millainen merkitys lähijohtajalla on teidän kokemustenne mukaan teidän työhyvinvointiinne? Kirjoita kokemuksistasi vastaamalla kysymyksiin ja osallistu tutkimukseen!

Recommended Posts

Nina Nakari

Hei,

Olen Turun yliopiston hoitotieteen laitoksen maisteriopiskelija ja aloittamassa pro gradu - tutkimusta. Tarkoituksena on tutkia hoitajien kokemuksia siitä millainen merkitys lähijohtajalla on heidän kokemaansa työhyvinvointiin kotihoitoyksikössä. Työhyvinvoinnilla tarkoitetaan työssä koettavaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tutkimuksen tavoitteena on pyrkiä tunnistamaan lähijohtamisessa ilmeneviä tekijöitä, jotka edistävät hoitajien kokemaa työhyvinvointia. Toivon saavani tutkimukseeni aineistoa hoitajilta, jotka työskentelevät iäkkäiden parissa kotihoitoyksikössä. Jos sinulla on kokemuksia siitä millainen merkitys lähijohtajalla on työhyvinvointiisi, voit osallistua tutkimukseen vastaamalla alla oleviin kysymyksiin. Kirjoituksesi muoto ja pituus on vapaa. Osallistumiseen menee aikaa noin 10 minuuttia.

Tutkimukseen osallistuminen on vapaaehtoista ja kysymyksiin vastaaminen toimii tietoisena suostumuksena tutkimukseen osallistumisesta. Voit kirjoittaa kokemuksistasi täysin luottamuksellisesti webropoliin. Tutkija tulee analysoimaan aineistoa siten, ettei muilla kuin tutkijalla itsellään tai tutkimuksen ohjaajilla, ole mahdollista nähdä aineistoa. Myös tuloksia raportoidessa tullaan takaamaan nimettömyys. Suoria lainauksia esitettäessä tullaan teksti muuttamaan kirjakieleksi, ja mitään sellaisia lainauksia, joista olisi mahdollista tunnistaa muun muassa sukupuoli, työpiste tai henkilöllisyys tai mitkä voisivat johtaa osallistujien tunnistamiseen jollain muulla tavalla, ei tulla käyttämään raportissa. Tutkimusaineisto tullaan hävittämään asianmukaisesti tutkimuksen päätyttyä. Tutkimustulokset tullaan raportoimaan pro gradu tutkimuksena ja aiheesta kirjoitetaan mahdollisesti tieteellinen artikkeli. Tutkija on salassapitovelvollinen ja tutkijaa sitoo vaitiolovelvollisuus.

Toivoisin sinulta vastauksia seuraaviin kysymyksiin (voit kirjoittaa vastauksesi kysymysten alla olevan linkin kautta niille tarkoitettuun tilaan ja painaa lopuksi sivun alaosasta lähetä):

1) Millainen merkitys lähijohtajalla on Sinun kokemuksesi mukaan Sinun työhyvinvointiisi?

    Voit kertoa vapaasti kokemuksistasi tai kirjoittaa vaikka esimerkin tai esimerkkejä jostain työssä tapahtuneesta tilanteesta, jossa kuvaat kokemustasi aiheeseen liittyen.

2) Millä lähijohtajan toimilla Sinun työhyvinvointiasi voitaisiin tukea kotihoityksikössä?

    Voit kirjoittaa vapaasti mielipiteesi ja antaa esimerkiksi konkreettisia ehdotuksia työhyvinvointisi tukemiseksi.

3) Taustatiedot:

Ikä:   Sukupuoli:  Ammattinimike: Valmistumisvuosi: Työssäoloaika kotihoitoyksikössä:

 

Vastaukset voit kirjoittaa alla olevan linkin kautta 28.12.2015 mennessä.

https://www.webropolsurveys.com/S/27190D5516987951.par

Tutkimustulokset ovat saatavilla tutkijalta, kun tutkimus on valmistunut ja raportoitu.

Mikäli sinulla tulee kysyttävää tutkimukseen liittyen, vastaan mielelläni!

Ystävällisin terveisin

Nina Nakari
ncmkuu@utu.fi
Tutkija, Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja AMK, TtK, TtM-opiskelija

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Hoitajat.net

    Osallistu keskusteluun

×
×
  • Create New...