Jump to content
MAINOS

Kotihoidon hoitajat: Millainen merkitys lähijohtajalla on teidän kokemustenne mukaan teidän työhyvinvointiinne? Kirjoita kokemuksistasi vastaamalla kysymyksiin ja osallistu tutkimukseen!


Nina Nakari

Recommended Posts

Hei,

Olen Turun yliopiston hoitotieteen laitoksen maisteriopiskelija ja aloittamassa pro gradu - tutkimusta. Tarkoituksena on tutkia hoitajien kokemuksia siitä millainen merkitys lähijohtajalla on heidän kokemaansa työhyvinvointiin kotihoitoyksikössä. Työhyvinvoinnilla tarkoitetaan työssä koettavaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tutkimuksen tavoitteena on pyrkiä tunnistamaan lähijohtamisessa ilmeneviä tekijöitä, jotka edistävät hoitajien kokemaa työhyvinvointia. Toivon saavani tutkimukseeni aineistoa hoitajilta, jotka työskentelevät iäkkäiden parissa kotihoitoyksikössä. Jos sinulla on kokemuksia siitä millainen merkitys lähijohtajalla on työhyvinvointiisi, voit osallistua tutkimukseen vastaamalla alla oleviin kysymyksiin. Kirjoituksesi muoto ja pituus on vapaa. Osallistumiseen menee aikaa noin 10 minuuttia.

Tutkimukseen osallistuminen on vapaaehtoista ja kysymyksiin vastaaminen toimii tietoisena suostumuksena tutkimukseen osallistumisesta. Voit kirjoittaa kokemuksistasi täysin luottamuksellisesti webropoliin. Tutkija tulee analysoimaan aineistoa siten, ettei muilla kuin tutkijalla itsellään tai tutkimuksen ohjaajilla, ole mahdollista nähdä aineistoa. Myös tuloksia raportoidessa tullaan takaamaan nimettömyys. Suoria lainauksia esitettäessä tullaan teksti muuttamaan kirjakieleksi, ja mitään sellaisia lainauksia, joista olisi mahdollista tunnistaa muun muassa sukupuoli, työpiste tai henkilöllisyys tai mitkä voisivat johtaa osallistujien tunnistamiseen jollain muulla tavalla, ei tulla käyttämään raportissa. Tutkimusaineisto tullaan hävittämään asianmukaisesti tutkimuksen päätyttyä. Tutkimustulokset tullaan raportoimaan pro gradu tutkimuksena ja aiheesta kirjoitetaan mahdollisesti tieteellinen artikkeli. Tutkija on salassapitovelvollinen ja tutkijaa sitoo vaitiolovelvollisuus.

Toivoisin sinulta vastauksia seuraaviin kysymyksiin (voit kirjoittaa vastauksesi kysymysten alla olevan linkin kautta niille tarkoitettuun tilaan ja painaa lopuksi sivun alaosasta lähetä):

1) Millainen merkitys lähijohtajalla on Sinun kokemuksesi mukaan Sinun työhyvinvointiisi?

    Voit kertoa vapaasti kokemuksistasi tai kirjoittaa vaikka esimerkin tai esimerkkejä jostain työssä tapahtuneesta tilanteesta, jossa kuvaat kokemustasi aiheeseen liittyen.

2) Millä lähijohtajan toimilla Sinun työhyvinvointiasi voitaisiin tukea kotihoityksikössä?

    Voit kirjoittaa vapaasti mielipiteesi ja antaa esimerkiksi konkreettisia ehdotuksia työhyvinvointisi tukemiseksi.

3) Taustatiedot:

Ikä:   Sukupuoli:  Ammattinimike: Valmistumisvuosi: Työssäoloaika kotihoitoyksikössä:

 

Vastaukset voit kirjoittaa alla olevan linkin kautta 28.12.2015 mennessä.

https://www.webropolsurveys.com/S/27190D5516987951.par

Tutkimustulokset ovat saatavilla tutkijalta, kun tutkimus on valmistunut ja raportoitu.

Mikäli sinulla tulee kysyttävää tutkimukseen liittyen, vastaan mielelläni!

Ystävällisin terveisin

Nina Nakari
ncmkuu@utu.fi
Tutkija, Terveydenhoitaja/Sairaanhoitaja AMK, TtK, TtM-opiskelija

 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...