Jump to content
MAINOS

KYS


Tweety

Recommended Posts

Miltäs elo maistuu Kuopiossa? Onko paikkoja kuinka paljon auki vai voiko sijaisuuksiin tyrkyttää itseään rekryn kautta? Itsellä tilanne että kovasti kiinnostaisi, mutta kun etelästä joutuisi muuttamaan, niin en ihan parin päivän takia viitsi kaikkea jättää ;) Minkä hintaisia ovat kämpät siellä päin? Kertokaahan kokemukia, sana on vapaa. :)

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Säästöjä, säästöjä, säästöjä on päivän sana. Joillakin osastoilla todella suuri nokittelun ja oman itsetunnon pönkittämisen tarve työntekijöillä, edelleen. Työntekijöillä kauhea kilpailutilanne päällä. Hankala päästä töihin jos ei ole jalkaa oven välissä valmiiksi. Soita rekryn naisella suoraan, siinä maailman mukavin ihminen. Määräaikaisuus voi poikia vakipaikan- Mollissa tarjolla lähinnä osastonhoitajien ja aoh paikkoja. Keikkahommia varten sairaalan vieressä on AMK jossa opiskelee hurja määrä sairaanhoitajia.

Kuopio kaupunkina todella mukava ja sopivan kokoinen. Järviä ja metsää löytyy. Tietty onhan täällä muitakin työpaikkoja kuin kys.

mit'ä vielä, kannattaahan se aina pyörähtää paikalla itse ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...
Guest en suosittele

Voin kertoa että KYS:n osastolla jossa tein sijaisuutta oli todella tyrmäävän ilkeitä hoitajia. Perehdytys ontui ja kun joutui uutena työntekijänä  kyselemään paljon, osa hoitajista eivät edes vaivautuneet vastaamaan. Missään muualla en ole kokenut vastaavaa. Joten, en voi ikävä kyllä, suositella oman kokemukseni perusteella.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...