Jump to content
MAINOS

Tutkimus terveydenhuollon digitalisoitumisesta


Respondeo

Recommended Posts

Hyvä terveydenhuollon ammattilainen,
 
Kutsumme sinut keskustelemaan kollegoidesi kanssa terveydenhuollon kehityssuunnista, digitalisoitumisesta sekä muutoksista työssäsi. Tarkoituksena on kuulla erikoissairaanhoidon ja avoterveydenhuollon ammattilaisten näkemyksiä ja suhtautumista sähköisiin työkaluihin ja palveluihin hoitotyössä. Pyrimme tutkimuksen avulla selvittämään kipupisteitä ja kehitysmahdollisuuksia, joihin tarttumalla digitaaliset ratkaisut voisivat helpottaa muun muassa vuorovaikutusta potilaiden ja kollegoiden kanssa. Tarkoituksena on myös löytää mahdollisuuksia, joihin lääkeyhtiöt ja esimerkiksi terveysteknologiayritykset voisivat tarttua. Keskustelut käydään nimettöminä ja ne ovat luottamuksellisia.
 
Tutkimuksen toimeksiantajina ovat Sitra, Astellas Pharma, Bayer, GSK, Novo Nordisk Pharma, MSD Finland ja Takeda. Sitra julkaisee tutkimuksen tulokset ja tulee hyödyntämään niitä omassa toiminnassaan.
 
Keskustelutilaisuudet järjestetään lokakuun alussa, kesto on noin 1,5 tuntia ja siihen ei tarvitse valmistautua millään tavalla. Keskustelut järjestetään pienryhmissä Corretto Deli&Cafessa Helsingin keskustassa (Töölönkatu 1, 00100 HKI) ja Oulussa Oskarin Kellarissa. Tarjolla on maukas italialaisteemainen illallinen juomineen. Voit myös osallistua puhelimitse tutkimukseen. Puhelinhaastattelut kestävät noin 20 minuuttia.
 
Ilmoitathan kaikki sinulle sopivat päivät oheisesta linkistä ja vastaa lyhyeen noin 2 minuutin taustoittavaan kyselyyn mahdollisimman pian. Lämmin kiitos mielenkiinnosta!
 
Kysymykset ja yhteydenotot osoitteeseen elisa.tiilimaki@respondeo.fi
 
Respondeo on terveys- ja hyvinvointialalla toimiva palvelumuotoilutoimisto. Tavoitteenamme on toimia dialogin mahdollistajana muuttavassa terveydenhuollon ja lääkealan ympäristössä.
 
Terveisin
Elisa Tiilimäki
Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...