Jump to content
Sign in to follow this  
Respondeo

Tutkimus terveydenhuollon digitalisoitumisesta

Recommended Posts

Respondeo
Hyvä terveydenhuollon ammattilainen,
 
Kutsumme sinut keskustelemaan kollegoidesi kanssa terveydenhuollon kehityssuunnista, digitalisoitumisesta sekä muutoksista työssäsi. Tarkoituksena on kuulla erikoissairaanhoidon ja avoterveydenhuollon ammattilaisten näkemyksiä ja suhtautumista sähköisiin työkaluihin ja palveluihin hoitotyössä. Pyrimme tutkimuksen avulla selvittämään kipupisteitä ja kehitysmahdollisuuksia, joihin tarttumalla digitaaliset ratkaisut voisivat helpottaa muun muassa vuorovaikutusta potilaiden ja kollegoiden kanssa. Tarkoituksena on myös löytää mahdollisuuksia, joihin lääkeyhtiöt ja esimerkiksi terveysteknologiayritykset voisivat tarttua. Keskustelut käydään nimettöminä ja ne ovat luottamuksellisia.
 
Tutkimuksen toimeksiantajina ovat Sitra, Astellas Pharma, Bayer, GSK, Novo Nordisk Pharma, MSD Finland ja Takeda. Sitra julkaisee tutkimuksen tulokset ja tulee hyödyntämään niitä omassa toiminnassaan.
 
Keskustelutilaisuudet järjestetään lokakuun alussa, kesto on noin 1,5 tuntia ja siihen ei tarvitse valmistautua millään tavalla. Keskustelut järjestetään pienryhmissä Corretto Deli&Cafessa Helsingin keskustassa (Töölönkatu 1, 00100 HKI) ja Oulussa Oskarin Kellarissa. Tarjolla on maukas italialaisteemainen illallinen juomineen. Voit myös osallistua puhelimitse tutkimukseen. Puhelinhaastattelut kestävät noin 20 minuuttia.
 
Ilmoitathan kaikki sinulle sopivat päivät oheisesta linkistä ja vastaa lyhyeen noin 2 minuutin taustoittavaan kyselyyn mahdollisimman pian. Lämmin kiitos mielenkiinnosta!
 
Kysymykset ja yhteydenotot osoitteeseen elisa.tiilimaki@respondeo.fi
 
Respondeo on terveys- ja hyvinvointialalla toimiva palvelumuotoilutoimisto. Tavoitteenamme on toimia dialogin mahdollistajana muuttavassa terveydenhuollon ja lääkealan ympäristössä.
 
Terveisin
Elisa Tiilimäki

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...