Jump to content
MAINOS

Ei jaksanut hoitotyötä - vaihtoi tähän ammattiin


Reportteri

Recommended Posts

Psykiatrian puolella hoitajana ennen työskennellyt Tiina Määttälä on nykyisin onnellinen. Hän viihtyy työssään, koska työpaikan henki on hyvä ja kommunikaatio toimii. Työ ei stressaakkaan enää kuten ennen. Rahan takia hän ei hommia vaihtanut, koska tili on nykyään hieman pienempi.

Määttälä kokee, että nykyinen työpaikka kaupan kassana yksi parhaista, joissa hän on ollut. 

 

– Henkinen rasitus on hoitoalalla aivan eri luokkaa kuin tässä. Totesin, että se ei ole minun työtäni ja lähdin kokeilemaan kaupan alaa, summaa Määttälä.

 

Lue hoitotyöstä kevyempiin hommiin vaihtaneen Tiinan koko tarina: http://yle.fi/uutiset/hoitotyosta_kaupan_kassalle__tama_tuntuu_omalta_alalta/7965486

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS
Vieras: Johanna Salmi

Onko tällä alalla olemassa työpaikkaa, jossa olisi hyvä henki, oikeudenmukaisuuteen perustuva henkilöstöpolitiikka, hyvä johto ja reilut työkaverit? Kun nuorena alalle hakeuduin, en todellakaan tiennyt, mitä kaikkea "auttamisala" pitää sisällään. Hoidan ihmiset sydämellä, mutta silti teen tätä työtä vain ja ainoastaan elääkseni. Tuntuu, että olettamus on tämän olevan elämäntapa-valinta. 20 vuotta alalla ja yhä parempia aikoja odotellen..

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

"Ei jaksanut hoitotyötä"

 

Ja minä en jaksa kohta enää näitä otsikoita... Niitä kun tungetaan tänne joka viikko. Rajansa kullakin.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...