Jump to content
Sign in to follow this  
iitulii

Lävistyksen otto työharjoittelun aikana

Recommended Posts

iitulii

Olen työharjoittelussa päiväkodissa ja mietin voiko työharjoittelu jakson aikana ottaa lävistyksiä? Minulla on jo Kulmakoru, josta minulle ei ole työpaikalla sanottu mitään, mutta haluaisin ottaa nenäkorun. Vai kannattaisiko vain odottaa jakson päättymistä?

Share this post


Link to post
Share on other sites
kahvikuppi_

Mikset voisi. Ei harjoittelu/työpaikalla ole näihin mitään sanomista. Valmistaudu kuitenkin kulmien alta tuijottaviin vanhempiin ja paheksuviin ilmeisiin :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tikki

Itse ottaisin vasta harjoittelun jälkeen. Lävistyksen olisi hyvä saada parantua rauhassa, päiväkodissa nenä saattaa olla alttiina kolhuille. Toki nenänsä voi muutenkin kolauttaa johonkin mutta ajattelisin että päiväkodissa riski on suurempi. 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
kpl

Miulla tuli sellainen fiilis, että itse ottaisin harjoittelun jälkeen. Tämä nyt ei perustu mihinkään ohjeistukseen tai muuhunkaan, mutta kuvittelin itse tilanteeseen ja itse ottaisin harjoittelun jälkeen :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
nor

Juuri näin. Mikä kiire on ottaa lävistystä juuri nyt? Tätäkään ei tarvitsisi pohtia jos malttaisi odottaa harjoittelun loppuun. 

 

Lisäksi kuten aikaisemminkin todettiin niin jos kovasti on leikkiä niin tuore lävistys voi olla alttiina kolhuille ja onhan voihan harjoittelusta saada jonkun mikrobinkin ryömimään tuoreeseen lävistykseen herkemmin kuin koulun penkillä tai kotona. 

 

Mutta jos se pitää saada just ny, eikä sitä voi enää pitkittää niin miksi ei. Meneekö joku tarjous umpeen tms? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
jnnu

Suosittelen odottelemaan. Tuore lävistys on aina infektioportti ja etenkin pienten lasten kanssa toimiessa tuppaavat esimerkiksi sylissä ollessaan laamimaan likaisilla kädillä yms. Sitäpaitsi lävistys vaatinee jonkinlaista hoitoa ainakin ensimmäisinä päivinä, ei varmaan vanhemissa kauheasti herätä luottamusta kun menet heitä portille vastaan ja uunituore lävistys vuotaa verta/kudosnestettä pitkin naamaa.. Aikoinaan omissa harjoitteluissa lh-koulun aikana oli koulun toimesta kielletty kaikki näkyvät lävistykset ja myös kaulakorut työturvallisuusriskeinä. Korvissa sai olla "nappikorvikset", muttei riippuvia. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...