Jump to content
MAINOS

Työpaikkakiusattu: Kirjoita kokemuksistasi ja osallistu tutkimukseen!


JenniA

Recommended Posts

KIRJOITUSPYYNTÖ

Oletko kokenut tulleesi työpaikkakiusatuksi?

Nyt Sinulla on mahdollisuus kertoa kokemuksistasi! Olen Turun yliopiston hoitotieteen laitoksen maisteriopiskelija ja olen aloittamassa keväällä 2015 Pro-gradu tutkimusta työpaikkakiusaamisen ilmenemisestä ja hoitajien kokemuksista työpaikkakiusaamisesta terveydenhuollon työpaikoilla. Toivon saavani tutkimukseeni aineistoa hoitajilta, jotka ovat kokeneet työpaikkakiusaamista työpaikallaan.

Työpaikkakiusaamisella tarkoitetaan tässä tilannetta, jossa yksi tai useampi henkilö joutuu toistuvasti järjestelmällisen kielteisen tai vihamielisen käytöksen kohteeksi työpaikallaan. Kokemus kiusatuksi tulemisesta on aina yksilöllinen.

Kirjoita minulle vapaamuotoisesti, mahdollisimman tarkasti, kokemastasi työpaikkakiusaamistilanteesta. Kuvaile millaista kiusaaminen oli, minkälaisessa tilanteessa koit kiusaamista ja koitko kiusaamisen liittyneen potilastyöhön ja potilaiden hoitoon. Kirjoituksesi muoto ja pituus on vapaa, esimerkiksi essee tyyliin. Voit lähettää vastauksen joko sähköpostilla tai kirjeitse. Voit kirjoittaa omista henkilökohtaisista kokemuksistasi täysin luottamuksellisesti nimettömänä.

 

Toivoisin vastaustasi ainakin seuraaviin kysymyksiin:

 

Miten työpaikkakiusaaminen ilmeni kohdallasi? Kuvaile tilanne mahdollisimman tarkasti.

Minkälaisessa tilanteessa työpaikkakiusaaminen ilmeni? Potilashoidon yhteydessä vai muuna aikana?

Koitko, että työpaikkakiusaaminen oli yhteydessä hoitotyösi tekemiseen ja potilaiden saamaan hoitoon? Jos kyllä, niin kuvaile mahdollisimman tarkasti miten se oli yhteydessä?

Kerro myös alkuun ikäsi, sukupuolesi, valmistumisvuotesi, työssäoloaikasi terveydenhuollossa ja se, minkälaisessa työyksikössä tällä hetkellä työskentelet.

 

Tekstisi käsitellään luottamuksellisesti, vastauksesi päätyvät vain tutkijalle ja aineisto hävitetään tutkimuksen päätyttyä. Tutkimukseen osallistuminen on vapaaehtoista.

Tutkimustulokset on saatavilla tutkijalta, kun pro-gradu on valmistunut ja se julkaistaan. Tutkimustuloksia saatetaan myös käyttää tieteellisessä artikkelissa.

Vastauksen voit lähettää 27.5.2015 mennessä alla olevaan s-posti osoitteeseen tai kirjeitse osoitteeseen:

jepeai@utu.fi TAI

Jenni Airola
Hoitotieteen laitos
20014 Turun Yliopisto

Mikäli Sinulla tulee kysyttävää tutkimukseen liittyen, vastaan mielelläni!

Jenni Airola
jepeai@utu.fi
tutkija, Sairaanhoitaja AMK,  TtM-opiskelija

Ohjaaja:
Professori Helena Leino-Kilpi
Turun yliopisto
050 3424384, helena.leino-kilpi@utu.fi

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
MAINOS
  • 2 weeks later...
MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...