Jump to content
ansku62

Työvuorolista alituntinen, aikahyvitykset

Recommended Posts

ansku62

Heippa, työsuhteeni päättyy nyt 30.4 ja tämä viimenen työvuorolista on suunniteltu alituntiseksi. Lista on jo seinällä ja on siis sitova. Nyt kun ilmoitin esimiehelle että olen ilmoittanut asiasta liittoon niin hän lykkii mulle yöputken päätyttyä jo seuraavalle päivälle työvuoroja. Voinko kieltäytyä niistä ja vedota siihen että miksi hän ei huomioinut alitunteja listoja tehdessään? Itselleen hän on tehnyt suunnitellusti kahteen listaan ylitunteja reilusti? Toinen asia on se että maksuun pitäisi tulla 79 yötuntia ja jostain on nyt sitten keksitty -33,40 tuntia aikahyvitystä. Edelliseltä listalta ei siirry mitään koska kaikki on maksettu. Mielestäni todella outoa toimintaa.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
kahvikuppi_

Niin. Mikä tässä nyt on ongelma? Ensiksi huomasit että sinulla oli alitunteja ja mainitsit tästä työnantajalle, saitkin sitten vuoroja että tunnit tulee täyteen niin ei ei kelpaakkaan ja haluat kieltäytyä niistä?

 

Suosittelen, (kuten monille muillekkin) ottamaan yhteyttä ensimmäisenä työpaikkasi pääluottamusmieheen. Ihmettelen myös että missä on ihmisten keskustelutaidot ja muut vastaavat nykyään jos heti ollaan ottamassa liittoon yhteyttä kun huomataan että listassa on alitunteja. Kyllä mulla ainakin ekana mieleen tulisi keskustella ihan työantajan kanssa. :rolleyes:

 

 

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
jupet

Jos on kuukausipalkka sopimuksessa, niin täysi palkka maksetaan oli listalla 10% tai 100% tunneista. Ylityön kertymisiin voi tilanteesta riippuen vajaa lista vaikuttaa paljonkin. Listaa ei voi vahvistamisen jälkeen muuttaa noin vaan.

Muokattu - jupet

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: ansku62

Kahvikupille vastaan että olisin varmasti ollutkin yhteydessä esimieheen ja keskustellut näistä asioista jos se vaan mitenkään onnistuisi, mutta kun ei onnistu. En varmasti olisi tänne tekstiä laittanutkaan jos asiat olisivat yksiselitteisiä. Ja se mitä liittoon soittoon tulee niin mielestäni mulla on täysi oikeus sinne soittaa silloin kun koen ettei luottamusmies kuuntele/tee asioille mitään. Mutta tonne alapuolelle olikin jos vastattu, kiitos tästä :D

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...