Jump to content
Hoitajat.net

Äänestä hoitaja eduskuntaan!

Recommended Posts

Hoitajat.net

Eduskuntavaaleissa on ehdolla kymmenittäin hoitoalan ammattilaisia – kaikki ihmisiä, jotka ihan oikeasti tuntevat sosiaali- ja terveysalan todellisuuden. Sosiaali- ja terveydehuoltoalalle on tulossa isoja rakenteellisia muutoksia, jotka vaikuttavat ihan jokaisen hoitajan työhön. Alan kehittämistyössä pitää hyödyntää hoitotyön ammattilaisten osaamista. Eduskunta tarvitsee hoitajataustaisia kansanedustajia kertomaan, kuinka sote-alalla hommat hoidetaan järkevästi.

 

Hoitoalan keskeiset ammattiliitot ovat listanneet sivuilleen hoitajataustaisia ehdokkaita:

 

Sairaanhoitajaliitto

https://sairaanhoitajat.fi/koosteet/eduskuntavaalit-2015/

 

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer 

http://www.superliitto.fi/viestinta/eduskuntavaalit-2015/

 

Tehy

http://eduskuntavaalit.tehy.fi/ehdokkaat/

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Kunkku

Sitä voi tietysti kysyä, että mitä annettavaa on hoitajalla joka on työskennellyt ehkä parilla osastolla... Hyvällä tuurilla parissa eri sairaalassa. Joissain tapauksessa ehkä parissa eri kaupungissa.

 

Niitä päätöksiähän ei valmistella siellä eduskuntasalissa. Ne valmistellaan työryhmissä, joihin kutsutaan asiantuntijat. Noissa asiantuntioissa on myös hoitajataustaisia. Tätähän ei paljon julkisuudessa kerrota, mutta näinhän se on.

 

Tärkeämpää minusta kansanedustajalla on tietää miten yhteiskunta toimii ja mitkä asiat vaikuttavat toisiinsa. Mitä on realistisesti mahdollista lähteä muuttamaan ja miten se tapahtuisi. En suoraan sanottuna näe hevon vittuakaan arvoa sillä, että tietää mitä paikan nönnönnöö terveyskeskuksen toiminnassa on pielessä. Äänestäkää nyt hyvät ihmiset tuonne sellaisia, jotka edes tietävät miten tuo systeemi toimii johon ovat menossa päättämään. Hoitajataustainen on varmasti aivan ok ehdokas siinä vaiheessa kun on yhteiskuntatieteitä lukenut ja ymmärtää oikeasti asioista enemmän kuin luulee. Muuten siellä istuu niitä tuppisuita, jotka yhden kommentin kuukaudessa antavat... Sekin avustajan kautta suoraan puoluetoimistolta tullut.

Muokattu - Kunkku

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
dino

Tärkeämpää minusta kansanedustajalla on tietää miten yhteiskunta toimii ja mitkä asiat vaikuttavat toisiinsa. Mitä on realistisesti mahdollista lähteä muuttamaan ja miten se tapahtuisi. En suoraan sanottuna näe hevon vittuakaan arvoa sillä, että tietää mitä paikan nönnönnöö terveyskeskuksen toiminnassa on pielessä.

Periaatteessa samaa mieltä, kun miettii hoitajataustaisia kansanedustajia ja heidän edesottamuksiaan niin ei siellä kovin montaa ole joiden voi sanoa olleen maalaisjärjellä varustettuja ja hoitajan asialla.

Ja lisäksi tietysti se että jokaisella on ne henkilökohtaiset prioriteettilistat joiden mukaan valintoja tekee, hoitaja joka ajaa hoitajan asiaa mutta on muissa tärkeissä/tärkeämmissä asioissa ihan hakoteillä, niin eihän sellaista viitsi äänestää.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...