Jump to content
Tinket

Hoitajien akupunktioyhdistys?

Recommended Posts

Tinket

Ottamatta nyt lainkaan kantaa siihen, onko kyseessä uskomushoito vai ei, olen kiinnostunut tällaisesta yhdistyksestä. Suomesta löytyvät ainakin Suomen Lääkäreiden Akupunktioyhdistys ry ja Suomen Fysioterapeuttien Akupunktuuriyhdistys ry, joista lääkärien yhdistyksellä ihan kohta koulutustakin tulossa kts. http://www.laakarilehti.fi/kalenteri/?type=id,id=11916,ref=uk. TEO on myös aikoinaan tämän siunannut http://www.akupunktuuriyhdistys.net/index.php/akupunktio/akupunktio-suomessa--teon-lausunto-

 

Löytyykö Suomesta sairaanhoitajille yms. tarkoitettua vastaavaa yhdistystä? Tällä hetkellähän esim. korva-akupunktiota annetaan jo aika yleisesti päihdehuollon piirissä ja akupunktio on myös käytössä synnytysten hoidossa jossain paikoissa. Lisäksi tuloksia on saatu ainakin unettomuuden hoidossa ja käsitykseni on, että käyttö tulee laajenemaan lähitulevaisuudessa enemmän myös kalliiden kroonisten sairauksien hoidossa / ennaltaehkäisyssä.

 

Itselläni ei - vielä - ole minkäänlaista akupunktiokoulutusta, mutta olisin erittäin kiinnostunut tällaisen yhdistyksen perustamisesta, jotta saisimme järjestettyä vastaavia koulutuksia ammattimaisesti toteutettuna. Tällä hetkellä koulutuksia järjestetään aika kirjavasti kaikille, joilla on tuhansia euroja irtorahaa takataskussa... Jos lähden tuohon kouluttautumaan, haluaisin selkeästi kyllä erottua oman sh/th/kätilökoulutukseni myötä.

 

Kolme ihmistä tällä hetkellä tarvitaan yhdistyksen perustamiseen; jos kiinnostusta löytyy muiltakin voin lähteä asiaa viemään eteenpäin. Viestejä kiitos tänne tai yv. Itse vaikutan pääkaupunkiseudulla.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

Osallistu keskusteluun

Voit kirjoittaa nyt ja rekisteröityä myöhemmin. Jos sinulla on jo tunnus, kirjaudu ensin.

Vieras
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...