Jump to content
 
Reportteri

Vuoden Hammashoitaja ja Suuhygienisti

Recommended Posts

Reportteri

Suun Terveydenhoidon Ammattiliitto STAL ry on valinnut Vuoden Hammashoitajaksi Eija Rytkösen Kuopiosta. Vuoden Suuhygienistiksi valittiin Anne Ukkola Muhokselta.

 

Vuoden Hammashoitaja Eija Rytkönen valmistui hammashoitajaksi vuonna 1984. Hän työskentelee tällä hetkellä Kuopion terveyskeskuksen suun terveydenhuollossa. Hän on työskennellyt aiemmin hammaslaboratoriossa, yksityisellä hammaslääkäriasemalla ja yliopistolla. Eijalle ammatillinen osaaminen on sydämen asia. Hän päivittää osaamistaan kulloisenkin työnsisällön mukaan. Eijalle tärkeänä osana ammatillista toimintaa ovat työn sisällön kehittäminen, opiskelijoiden ohjaus ja moniammatillinen yhteistyö. Eija tarttuu asioihin ja pyrkii muuttamaan niitä parempaan suuntaan avoimella, vapaalla, kehittävällä keskustelulla. Hänen mielestä meillä kaikilla on oikeus ja velvollisuus olla vaikuttamassa positiivisesti työyhteisön jaksamiseen.

 

Vuoden Suuhygienisti Anne Ukkola on työskennellyt mm. Oulun seudulla, Muhoksella, Tornion kaupungin suun terveydenhuollossa, Oulun Seudun Ammattiopistolla sekä Ammattikorkeakoululla opetustehtävissä. Tällä hetkellä Anne on yksityisyrittäjänä. Yrityksen nimi on SUUKKO Suuhygienistipalvelu. Anne on aina ollut innovatiivinen ja kehittävä. Suuhygienistiyrittäjänä hän on innovatiivisesti kehittänyt yrityksen toimintaa. Siirrettävän hammashoitoyksikön avulla hän pystyy hoitamaan esim. vanhuksia heidän kotonaan tai palvelutalossa. Anne on palkittu myös Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien toimesta Maakunnallisella innovatiivisella yritysideapalkinnolla vuonna 2008.

 

Valinnat julkistettiin torstaina 20.11.2014 Helsingissä Suun Terveys – Oral Health 2014 –tapahtuman avajaisten yhteydessä.

 

http://www.stal.fi

 

Muokattu - Reportteri

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Olet jättämässä kommenttia vieraana. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään.
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×