Jump to content
MAINOS

Vuoden Hammashoitaja ja Suuhygienisti


Reportteri

Recommended Posts

Suun Terveydenhoidon Ammattiliitto STAL ry on valinnut Vuoden Hammashoitajaksi Eija Rytkösen Kuopiosta. Vuoden Suuhygienistiksi valittiin Anne Ukkola Muhokselta.

 

Vuoden Hammashoitaja Eija Rytkönen valmistui hammashoitajaksi vuonna 1984. Hän työskentelee tällä hetkellä Kuopion terveyskeskuksen suun terveydenhuollossa. Hän on työskennellyt aiemmin hammaslaboratoriossa, yksityisellä hammaslääkäriasemalla ja yliopistolla. Eijalle ammatillinen osaaminen on sydämen asia. Hän päivittää osaamistaan kulloisenkin työnsisällön mukaan. Eijalle tärkeänä osana ammatillista toimintaa ovat työn sisällön kehittäminen, opiskelijoiden ohjaus ja moniammatillinen yhteistyö. Eija tarttuu asioihin ja pyrkii muuttamaan niitä parempaan suuntaan avoimella, vapaalla, kehittävällä keskustelulla. Hänen mielestä meillä kaikilla on oikeus ja velvollisuus olla vaikuttamassa positiivisesti työyhteisön jaksamiseen.

 

Vuoden Suuhygienisti Anne Ukkola on työskennellyt mm. Oulun seudulla, Muhoksella, Tornion kaupungin suun terveydenhuollossa, Oulun Seudun Ammattiopistolla sekä Ammattikorkeakoululla opetustehtävissä. Tällä hetkellä Anne on yksityisyrittäjänä. Yrityksen nimi on SUUKKO Suuhygienistipalvelu. Anne on aina ollut innovatiivinen ja kehittävä. Suuhygienistiyrittäjänä hän on innovatiivisesti kehittänyt yrityksen toimintaa. Siirrettävän hammashoitoyksikön avulla hän pystyy hoitamaan esim. vanhuksia heidän kotonaan tai palvelutalossa. Anne on palkittu myös Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien toimesta Maakunnallisella innovatiivisella yritysideapalkinnolla vuonna 2008.

 

Valinnat julkistettiin torstaina 20.11.2014 Helsingissä Suun Terveys – Oral Health 2014 –tapahtuman avajaisten yhteydessä.

 

http://www.stal.fi

 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...