Jump to content
 
Reportteri

Sairaanhoitajaliitto julkaisi some-ohjeet

Recommended Posts

Reportteri

Sairaanhoitajaliitto kannustaa sairaanhoitajia käyttämään sosiaalista mediaa omassa työssään. Hoitoalalla somen ammatillinen käyttö on vielä suhteellisen uutta ja vähäistä. 

 

- Ammatillisen käytön hyödyt ovat monelle hoitajalle vieraita. Halusimme tehdä sairaanhoitajille omat some-ohjeet ensisijaisesti rohkaisemaan, mutta myös välttämään karikkoja, sometyöryhmässä mukana olleet sairaanhoitajat ja someaktiivit Johanna Olli ja Dinah Arifulla kertovat.

 

Sosiaalista mediaa voi hyödyntää hoitotyössä monin tavoin. Erityisesti se on hyvä väline oman ammattitaidon kehittämiseen, kuten tiedon hankintaan ja verkostoitumiseen. Hoitotyön opettamisessa sosiaalista mediaa käytetään jo opetuksen tukena. Potilastyössä sosiaalista mediaa hyödynnetään vielä vähän, mutta se tarjoaa useita uusia mahdollisuuksia esimerkiksi yhteydenpitoon, ohjaustyöhön, neuvontaan ja etsivään hoitotyöhön.

 

Tutustu Sairaanhoitajaliiton some-ohjeisiin: https://sairaanhoitajat.fi/jasenpalvelut/ammatillinen-kehittyminen/sairaanhoitajien-sosiaalisen-median-ohjeet/

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Olet jättämässä kommenttia vieraana. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään.
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×