Jump to content
MAINOS

Sairaanhoitajaliitto julkaisi some-ohjeet


Reportteri

Recommended Posts

Sairaanhoitajaliitto kannustaa sairaanhoitajia käyttämään sosiaalista mediaa omassa työssään. Hoitoalalla somen ammatillinen käyttö on vielä suhteellisen uutta ja vähäistä. 

 

- Ammatillisen käytön hyödyt ovat monelle hoitajalle vieraita. Halusimme tehdä sairaanhoitajille omat some-ohjeet ensisijaisesti rohkaisemaan, mutta myös välttämään karikkoja, sometyöryhmässä mukana olleet sairaanhoitajat ja someaktiivit Johanna Olli ja Dinah Arifulla kertovat.

 

Sosiaalista mediaa voi hyödyntää hoitotyössä monin tavoin. Erityisesti se on hyvä väline oman ammattitaidon kehittämiseen, kuten tiedon hankintaan ja verkostoitumiseen. Hoitotyön opettamisessa sosiaalista mediaa käytetään jo opetuksen tukena. Potilastyössä sosiaalista mediaa hyödynnetään vielä vähän, mutta se tarjoaa useita uusia mahdollisuuksia esimerkiksi yhteydenpitoon, ohjaustyöhön, neuvontaan ja etsivään hoitotyöhön.

 

Tutustu Sairaanhoitajaliiton some-ohjeisiin: https://sairaanhoitajat.fi/jasenpalvelut/ammatillinen-kehittyminen/sairaanhoitajien-sosiaalisen-median-ohjeet/

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...