Jump to content
MAINOS

Sairaanhoitaja terveyskeskuksessa


aurinko12

Recommended Posts

MAINOS

Sairaanhoitajan koulutuksessa ei erikoistuta vaan suuntaudutaan. Suuntaavat opinnot ei vaikuta tulevaan työpaikan valintaan.

 

No kyllä ne sinällään vaikuttaa että nykysellään aika monessa paikkaa on esim. leikkuriin ihan turha haaveilla pääsevänsä töihin ilman perioperatiivisen syventäviä. 

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win you're still retarded.

Link to comment
Share on other sites

Ei täälläpäin ainakaan ole annettu sellaista ymmärtää. Syventävä on vain syventävä ja sairaanhoitajana voi työskennellä missä vaan. Tosin teholla sanottiin että usein heidän ei tarvitse rekrytoida osastolle töihin "ulkopuolisia" kun syventävistä opiskelijoista riittää heille työvoimaa. Vaan silti se ei estä sitä etteikö joku muu, joka ei ole syventävää suorittanut teholla, voisi tulla heille töihin.

Link to comment
Share on other sites

okei. voisitteko kertoa syventävistä? Mitkä teillä on ollut syventäviä? Ja mitä opiskellaan jne.. 

Link to comment
Share on other sites

Tarkoitatko ajanvarauksella sitä, että haluaisit siis tehdä polikliniistä vastaanottotyötä tk:ssa? Koska varsinaista ajanvaraustahan usein hoitavat lähihoitajat. Suuntaavat/syventävät opinnot riippuvat täysin oppilaitoksestasi. Jokainen koulu Suomessa saa ne itse järjestää haluamallaan tavalla. Toisissa kouluissa opiskelijat suuntaavat valitsemaansa hoitotyön alueeseen jopa 1,5 vuotta, toisissa taas on vain syventävät harjoittelut ja mahdollisesti joitakin syventäviä kursseja. Eli ihan ensimmäiseksi kannattaisi selvittää oman oppilaitoksen opetussuunnitelma. Polikiinisen työn katsotaan usein sen hyvin itsenäisen luonteen vuoksi edellyttävän aiempaa työkokemusta, joten sinne voi olla vaikeaa suoraan koulunpenkiltä päästä. Vaikea sanoa jotain tiettyä suuntautumisalaa, mutta periaatteena on se, että kaikki valmistuvat sairaanhoitajat ovat sairaanhoitajia mahdollisesta suuntautumisesta riippumatta eli muodollisesti täysin päteviä ko. töitä hakemaan.

The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...