Jump to content
Tomppainfin

KVTES lomat, palkattomat yms "kikkailu"

Recommended Posts

Tomppainfin

Kertokaapa kokeneemmat raakileelle, onko KVTES:n alaisissa paikoissa (tässä tapauksessa HUS) jotain hyvää tapaa pitää lomia ja palkattomia? Muistaakseen jos pitää pe+ma palkattomana (vkl normaalisti vapaa) pitää koko 4pv ottaa palkattomia? Ja oliko jos 3pv (esim. ke-pe) haluaa pitää vapaana, pitää ollaa 4 palkatonta päivää. Entä lomien kanssa? Ite olen menossa talvella 2,5vk reissulle, eli 13 työpäivää olisin pois töistä niin onko jotain miten vapaat tulisi mahdollisimman edulliseksi (esim. 2vk lomia, 3pv palkatonta)? Jonkun verran pystymme tunneilla kikkailemaan, mutta ei paljoa. Lisäksi ylenpänä on joku mystinen kammo työaikapankkia kohtaan, eli sekään ei meillä ole käytössä. Toi KVTES ei ole ihan yksinkertaisemmasta päästä, joten pikku jeesi tulisi tarpeeseen.

 

Kiitos jo etukäteen!!!

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Pernasoppa

Palkattomat työ- ja virkavapaat ovat yleensä harkinnanvaraisia ja ta voi päättää miten niitä haluaa antaa. En ymmärrä kyllä tuota ajattelumallia että pakotettaisiin ottamaan neljän päivän vapaa jos tarve on kolme päivää. 

 

Mutta hei, koska kyseessä tuntuu selkeästi olemassa paikallisiin käytänteisiin perustuva ongelma, ottanet yhteyttä omaan luottamusmieheesi. Tuo on juuri hänen erikoisalaansa.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...