Jump to content
MAINOS

KVTES lomat, palkattomat yms "kikkailu"


Tomppainfin

Recommended Posts

Kertokaapa kokeneemmat raakileelle, onko KVTES:n alaisissa paikoissa (tässä tapauksessa HUS) jotain hyvää tapaa pitää lomia ja palkattomia? Muistaakseen jos pitää pe+ma palkattomana (vkl normaalisti vapaa) pitää koko 4pv ottaa palkattomia? Ja oliko jos 3pv (esim. ke-pe) haluaa pitää vapaana, pitää ollaa 4 palkatonta päivää. Entä lomien kanssa? Ite olen menossa talvella 2,5vk reissulle, eli 13 työpäivää olisin pois töistä niin onko jotain miten vapaat tulisi mahdollisimman edulliseksi (esim. 2vk lomia, 3pv palkatonta)? Jonkun verran pystymme tunneilla kikkailemaan, mutta ei paljoa. Lisäksi ylenpänä on joku mystinen kammo työaikapankkia kohtaan, eli sekään ei meillä ole käytössä. Toi KVTES ei ole ihan yksinkertaisemmasta päästä, joten pikku jeesi tulisi tarpeeseen.

 

Kiitos jo etukäteen!!!

Link to comment
Share on other sites

Palkattomat työ- ja virkavapaat ovat yleensä harkinnanvaraisia ja ta voi päättää miten niitä haluaa antaa. En ymmärrä kyllä tuota ajattelumallia että pakotettaisiin ottamaan neljän päivän vapaa jos tarve on kolme päivää. 

 

Mutta hei, koska kyseessä tuntuu selkeästi olemassa paikallisiin käytänteisiin perustuva ongelma, ottanet yhteyttä omaan luottamusmieheesi. Tuo on juuri hänen erikoisalaansa.

Tämä mielipide tai kommentti on yksityishenkilön antama eikä välttämättä edusta työnantajani, minkään yhteistyökumppanini, ammattiliittoni tai puolueeni kantaa.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...