Jump to content
Sign in to follow this  
Hoitajat.net

Queen Silvia Nursing Award -stipendi sairaanhoitajaopiskelijoille

Recommended Posts

Hoitajat.net

Sairaanhoitajaopiskelija, onko sinulla hyvä idea? Haluatko kehittää vanhustenhoitoa ja vanhusten käyttämiä palveluita ja osallistua tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseen? Voit hakea Queen Silvia Nursing Award -stipendiä!

 

Queen Silvia Nursing Award on sairaanhoitajaopiskelijoille suunnattu ideakilpailu, jossa etsitään ratkaisuja tulevaisuuden vanhustenhoidon ja vanhusten käyttämien hoito- ja hoivapalvelujen kehittämiseksi. Parhaan idean lähettänyt opiskelija palkitaan stipendillä, joka koostuu 6 000 euron rahapalkinnosta sekä yksilöllisesti räätälöitävästä harjoittelujaksosta. Harjoittelun aikana opiskelija perehtyy vanhustenhoidon kysymyksiin useista näkökulmista ja saa kallisarvoista kokemusta eri organisaatioista sekä Suomessa että ulkomailla.

 

Stipendiaatti saa lisäksi kuningatar Silvian luovuttaman diplomin Tukholmassa keväällä 2015 järjestettävässä tilaisuudessa. Samassa yhteydessä stipendin saajalla on mahdollisuus pitää esitelmä ideastaan.

 

Stipendiä voivat hakea kaikki suomalaisissa ammattikorkeakouluissa sairaanhoitajaksi opiskelevat. Stipendin myöntää Swedish Care International yhhteistyökumppaneineen. Hakuaika on 1.9.2014-15.11.2014.

 

http://www.queensilvianursingaward.fi/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...