Jump to content
MAINOS

Ensihoidon tilastointiohjelmia?


Guest Hörhö

Recommended Posts

Guest Hörhö

Minkälaisia sairaankuljetuksen ja ensihoidon tilastointiohjelmia teillä on käytössä? Ja mistä niitä saa hankittua? (Luonnollisesti tietenkin hintakin vähän merkkaa)  Pitäis saada uusi kun tekemäni Excel-tiedosto alkaa olla nyky vaatimusten kannalta pikkuisen monimutkainen.

Koitin etsiskellä kyseisiä jutskia netistä ja alan lehdistä, mutta ei vaan osunu kohdalle. Liekö sitten ohjelmilla niin hyvä menekki ettei niitä tarvitse mainostella. Puskaradio ei ainakaan tähän Länsi-Suomen kolkkaan ole tietoa ohjelmista levitellyt.

Microsoftin Access pohjaiset vois olla hyviä? Vai häh..? Mutta ei millään viitsis itse ruveta väsäämään. huh.gif

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Raumalla ja Tampereella (pelastuslaitoksilla) on ainakin jotkut ohjelmat joissa voi tilastoida montaakin asiaa, eri asia on miten tehokkaasti niitä käytetään. Ei kyllä hajuakaan ohjelmien nimistä enkä muista ovatko sama ohjelma. Kuka tietää enemmän, valaiskoon..

Link to comment
Share on other sites

Olinpa tuossa luennolla, jolla esiteltiin mobiilia e-health teknologiaa, tarkemmin sanottuna automaattista tiedonkeruujärjestelmää sairaalan ulkopuoleisen potilaan monitorointiin. Mukana oli myös jonkun sortin automaattinen tilastointimenetelmä. Esittelijän mukaan järjestelmä on yleisessä käytössä jo Englannissa ja Ruotsissa, mutta Suomessa vielä tuntematon "..mutta ei kauan!"  :P

Firman nimi oli Ortivus, vilkaise löytyisikö heiltä jotain ratkaisua pulmaasi.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest kyytipoika

Oletkos kuullut Janne Jurvansuun tekemästä AJO-ohjelmasta? Mielettömän hyvä! Työvuorotaulukot, ensioidontilastointi ja laskutuskuviotkin samassa ohjelmassa. Useilla yksityisillä on semmonen ja hyvin kuuluu pelaavan.

Link to comment
Share on other sites

AMBU-ohjelmisto, taitaa olla melko yleisesti käytössä oleva sairaankuljetuksen tehtävätilastointi ja laskukutus ohjelma. Siitä saa tulosteltua eri komennoilla toimenpiteet,tehtävä luokitukset,muuttujat,viivet ym. Toistaiseksi ohjelma toimii DOS ympäristössä, mutta kohta puolin on ilmestymässä ilmeisesti, windows ympäristössä toimiva sovellus.

Link to comment
Share on other sites

Guest Hörhö

Kiitos tiedoista, päätin kuitenkin (tai siis työnantaja se viimekädessä asiasta päätti) hankkia parilta nörtiltä ihan mittatilauksena tilastointiohjelman. Saa siis nähdä minkälainen tulee... Pitäis ainakin tulla hyvä.:P

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...