Jump to content
MAINOS

SPR: Särkylääkkeet eivät kuulu lapsen ensiapuun


Hoitajat.net

Recommended Posts

Punaisen ristin asiantuntija Kristiina Myllyrinne toteaa Iltalehdessä, ettei lasten kipua tarvitse hoitaa jos lapsella epäillään murtumaa.

 

- Särkylääkkeet eivät kuulu lapsen ensiapuun. Särkylääkkeitä voi varata ensiapulaukkuun siinä tapauksessa, jos lääkäriin on pitkä matka, toteaa Myllyrinne.

 

http://www.iltalehti.fi/perhe/2014071418487814_pr.shtml

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Olipa huonosti kirjoitettu juttu. Ehkä ne sokin oireetkin ois kannattanut mainita. Ja eikös kipulääkitys ole ihan asianmukaista matkasta riippumatta?

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Mitä paskaa nyt taas? Miten niin ei kuulu lapsen ensiapuun? Miksi kipua ei pidä lääkkeillä lievittää? Ettei nyt olisi taas näitä Iltapaskan meditsiinioddasat. Viimeksi oli joku infarktiartikkeli jossa teinitoimittaja veisteli hapenpuutteen aiheuttavan tukoksen sepelvaltimossa, josta aiheutuu sitten infarkti.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Näinhän se menee "voi varata ensiapulaukkuun jos lääkäriin on pitkä matka". Se lääkärikö sitten lopettaa kivun siihen paikkaan? Eiköhän sitä särkylääkettä kannata ottaa heti maksimiannokset, sillä murtunut raaja kipeytyy aivan varmasti. Jos ei heti matkan aikana, niin lääkärissä ainakin aiheutetaan vielä lisää kipua (tai odotetaan leikkausta epämääräinen aika). Vai eikö lapsen kipua tarvitse hoitaa?

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...