Jump to content
MAINOS

Hoitajaksi Saudeihin tai jopa Irakiin...rahaa...


Guest Arzi

Recommended Posts

Guest Arzi

Terve! Oon tässä hakenut kokemusta nyt 3,5 vuotta sairaanhoitajaksi valmistumisen aikana ja jälkeen. Nyt ajattelin tässä lähteä kyseisiin maihin töihin. Muutama kaverikin siellä parhaillaan hommia tekee - palkkana 60h työviikosta(12h vuorot x 4 ja yks ylim. vuoro/viikko) n. 4000 euroa /kk käteen + vuosibonukset = 50-52000 euroa/vuosi (Saudit). Aikasta houkuttelevaa. Yritin Profcon sivuilta katsoa tietoja, mutta nepä ovatkin vetäneet välityksen kaikkiin arabimaihin pois - harmittavaa. Kaveri, joka on nyt ollu Saudeissa 2 vuotta, väläytteli paikallisista huhuista eri maiden rekrytointifirmojen halusta välittää hoitajia Irakiin. (!) Jälleenrakennusta sairaaloidenkin osalta ja hoitohommia olis paljon ja palkka alustavan arvion mukaan niinkin houkutteleva kuin 100000 dollaria/vuosi - VEROTTA! Aikasta mukavan kuuloinen summa, kun sen säästämiseen Suomessa menee moninkertainen aika.

Olisi kiva kuulla hoitajilta, jotka ovat olleet arabimaissa kokemuksia ajasta siellä ja onko joku muu kuullut Irakin huhuista? Millä aikataululla olette hakuprosessin alusta olleet fyysisesti paikanpäällä ja hommissa?

Tattista kommenteista!

Link to comment
Share on other sites

MAINOS
"mutta kylla se vaan niin on, etta joka paikassa on miinuspuolensa eika rahasampoa ole keksitty viela missaan pain maailmaa. arzi, jos loydat sen arabimaista niin kerro ihmeessa"

Katiska,puhut asiaa.Olen itsekin ollut useassa maassa työssä ja vielä ei sitä raha-automaattia ole tullut vastaan.Hyvät tulot-isot menot.

No comments

Link to comment
Share on other sites

Juu, sampoa etsiessä... Jos oikein ymmärsin, niin Katiska on parhaillaan Jenkkilässä? On tullu katteltua myös jenkkilän työmaita. Kaveri antoi osoitteen Assignment America:n sivuille, joilta löytyi mielenkiintoista tietoa. Green Card:in saaminen on kyllä aika pitkä prosessi, joten heräsi kysymys, kuinkas Katiska päätyi jenkkilään töihin? Kansainvälinen työkokemus pohjalla lienee kyllä eduksi. Heitäpä pikkaisen infoa jenkkilän mallin vakuutus- ja bonusjärjestelmästä. Olis tosi kiva kuulla verotasosta ja tulotasosta, sekä millaisessa paikassa työskentelet. Muutkin, joilla on kokemusta jenkkilästä, niin sivistäkää ihmeessä tätä tiedonjanoista hoitajanalkua. Tattista vaan, jos jaksatte vaivautua.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...