Jump to content
 
tuplis

Lapsi sairas

Recommended Posts

tuplis

Jouduin tänään lähteen töistä pois kesken vuoron, koska lapsi sairastui. Päivystyksestä kirjoittivat kolme päivää saikkua.

Päivystävä esimies soitti juuri ja tiedusteli tulenko huomenna töihin? Sanoin, että voin tulla, jos akuutti tilanne helpottaa täällä kotona. Kun esimies kuuli sairasloma todistuksestani, hän sanoi, että sittenhän sinä olet kotona ,kun todistus kerran on.

Kysymys kuuluukin pitääkö minun nyt olla kotona kolme päivää niinkuin s-loma todistuksessa on vai voinko mennä töihin, jos lapsi paranee ennen sitä. Varmaan esimiehestäkin riippuu, miten toimitaan, mutta mikä on oikea tapa toimia?

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Beck

Se "saikku" eli hoitovapaa on sairaan lapsen hoidon järjestämiseksi, eli jos saat hoidon järjestettyä jotenkin, niin tietysti saat ja pitääkin mennä töihin. Esimiehesi kommentti oli eriskummallinen.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
-VF-

Sairausloman voi aina keskeyttää, mutta se vaatii esimiehen suostumuksen. Et siis voi menää sairauslomalta töihin jos esimies ei anna sinulle lupaa. Sama koskee myös jos olet tilapäisellä hoitovapaalla. Jos esimies sanoo, että olet kolme päivää kotona, niin silloin kotona kannattaa olla.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Olet jättämässä kommenttia vieraana. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään.
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×