Jump to content
MAINOS

Lapsi sairas


tuplis

Recommended Posts

Jouduin tänään lähteen töistä pois kesken vuoron, koska lapsi sairastui. Päivystyksestä kirjoittivat kolme päivää saikkua.

Päivystävä esimies soitti juuri ja tiedusteli tulenko huomenna töihin? Sanoin, että voin tulla, jos akuutti tilanne helpottaa täällä kotona. Kun esimies kuuli sairasloma todistuksestani, hän sanoi, että sittenhän sinä olet kotona ,kun todistus kerran on.

Kysymys kuuluukin pitääkö minun nyt olla kotona kolme päivää niinkuin s-loma todistuksessa on vai voinko mennä töihin, jos lapsi paranee ennen sitä. Varmaan esimiehestäkin riippuu, miten toimitaan, mutta mikä on oikea tapa toimia?

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Se "saikku" eli hoitovapaa on sairaan lapsen hoidon järjestämiseksi, eli jos saat hoidon järjestettyä jotenkin, niin tietysti saat ja pitääkin mennä töihin. Esimiehesi kommentti oli eriskummallinen.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Sairausloman voi aina keskeyttää, mutta se vaatii esimiehen suostumuksen. Et siis voi menää sairauslomalta töihin jos esimies ei anna sinulle lupaa. Sama koskee myös jos olet tilapäisellä hoitovapaalla. Jos esimies sanoo, että olet kolme päivää kotona, niin silloin kotona kannattaa olla.

Failure is always an option

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...