Jump to content
MAINOS

Lapsi sairas


tuplis

Recommended Posts

Jouduin tänään lähteen töistä pois kesken vuoron, koska lapsi sairastui. Päivystyksestä kirjoittivat kolme päivää saikkua.

Päivystävä esimies soitti juuri ja tiedusteli tulenko huomenna töihin? Sanoin, että voin tulla, jos akuutti tilanne helpottaa täällä kotona. Kun esimies kuuli sairasloma todistuksestani, hän sanoi, että sittenhän sinä olet kotona ,kun todistus kerran on.

Kysymys kuuluukin pitääkö minun nyt olla kotona kolme päivää niinkuin s-loma todistuksessa on vai voinko mennä töihin, jos lapsi paranee ennen sitä. Varmaan esimiehestäkin riippuu, miten toimitaan, mutta mikä on oikea tapa toimia?

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Se "saikku" eli hoitovapaa on sairaan lapsen hoidon järjestämiseksi, eli jos saat hoidon järjestettyä jotenkin, niin tietysti saat ja pitääkin mennä töihin. Esimiehesi kommentti oli eriskummallinen.

Link to comment
Share on other sites

Sairausloman voi aina keskeyttää, mutta se vaatii esimiehen suostumuksen. Et siis voi menää sairauslomalta töihin jos esimies ei anna sinulle lupaa. Sama koskee myös jos olet tilapäisellä hoitovapaalla. Jos esimies sanoo, että olet kolme päivää kotona, niin silloin kotona kannattaa olla.

Failure is always an option

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...