Jump to content
MAINOS

VSSHP:n johtajan syntymäpäivät maksoivat kuntalaisille 19 000 euroa


Reportteri

Recommended Posts

"Henkilökunta on ollut pakkolomilla ja laskenut jokaisessa kohdassa senttejä. Osoittaa johtajalta erittäin huonoa pelisilmää suostua tällaiseen!"
Sairaanhoitopiirin alueella työskentelevä hoitaja

 

"En ymmärrä, mitä ongelmallista tässä nyt on." 
Sairaanhoitopiirin hallituksen puheenjohtaja 
Piia Elo (sd).

 

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288684326370.html

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/625147/Sairaanhoitopiiri+maksoi+19+000+euroa+johtajan+syntymapaivista

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Pistetään siis duunareita pihalle sen verran että johtoportaan eduista ei tarvitse tinkiä.. :piru:

 

Link to comment
Share on other sites

Mielenkiintoista.

 

Täysin mautonta ja röyhkeää järjestää tämmöiset pippalot, meni niihin sitten tuhat tai satatuhatta euroa shp:n rahoja.

 

Se mikä tässä on huolestuttavaa on että tuolla ei johdolla edes sen vertaa purista, että tämmöinen suora henkilökunnan silmille kuseminen olisi viitsitty välttää. Ilmeisesti menttaliteetti on "aivan sama, annetaan pari haastattelua ja se on siinä".

Link to comment
Share on other sites

Syntymäpäiväsankari ja hänen esimiehensä voisi samantien erottaa ja laittaa maksamaan kulut sairaanhoitopiirille takaisin. Vertailun vuoksi, työntekijöiden 20 euron kuukausikorotuksesta käytiin myös kuntapuolella valtava poru, miten kallista moinen on. 20 000 eurolla maksettaisiin tuo yleiskorotus 770 henkilötyökuukauden ajalta - sivukuluineen. 

 

Käsittämättömän eliittikeskeistä tämä suomalainen meno. Etuudet ja korotukset voidaan pyörittää johtajille ja omistajille jopa 7 - 8 % verotuksella (onneksi mm. KHO on tulkinnut osan esim. holding -järjestelyitä veronkierroksi: http://www.hs.fi/talous/KHO+Johtajien+holding-kannustin+on+veronkiertoa/a1399012556568, mutta kiertoreittejähän riittää valtavasti). Samaan aikaan jo alempaan keskiluokkaan kuuluvakin maksaa esim. ylitöistään yli 40 % marginaaliverotuksen. On epäloogista ja suorastaan työntekijää orjuuttavaa puhua esimerkiksi 20 euron yleiskorotuksen "kalleudesta" samanaikaisesti, kun pörssiyhtiön toimitusjohtaja napsaisee 300 000 euron vuosipalkankorotuksen - eli vaatimattomasti 1250-kertaisen korotuksen liksaansa työntekijään verrattuna. Tuolla 300 000 euron korotuksella muuten maksaisi 20 euron yleiskorotuksen sivukuluineen yli 960 työntekijälle koko vuoden ajaksi!

 

Ei ole vaikea ennustaa, että Suomi muuttuu ehkä lähivuosina aiempaa levottomammaksi maaksi. Yhä useampi kansalainen kokee yhteiskunnan ja eliitin toiminnan hyvin nöyryyttävänä. Osa marginaalista segregoituu voimakkaasti eikä ole enää missään kosketuksessa työelämään. Sosiaaliturvan heikentyessä koettu epäoikeudenmukaisuus kasvaa, kuten myös usko, että eliitti vie köyhimmän kansanosan varallisuutta. Kyseinen uskomus ei aivan väärässäkään ehkä ole. Turhautuminen, irrallisuus ja sairaimman marginaalin uskomukset vahvistuvat, ja purkautumiskanaviksi löytynevät yhä useammin väkivaltaiset mielenosoitukset, kosto, väkivaltaisuus. Mieleen nousevat mm. Saksan vasemmistoliikkeet, jotka sortuivat jopa henkirikoksiin purkaessaan tunteitaan ja väkivaltaisessa idealismissaan; esimerkiksi Treuhandin johtaja Detlev Rohwedden murhattiin Rote Armee Fraktionin toimesta. Ikäväkseni täytyy todeta, että Suomessa on kylvetty melkoisesti siemeniä tuleville purkauksille. Ahnein eliitti saanee hiljalleen alkaa tosissaan suojautua erilaisia aggressioita kohtaan. Vaikka en itse kannata väkivaltaa, täytyy kuitenkin ääneen sanoa, että alkaa olla helppo ymmärtää perustelluimpia selitystapoja ahneimpaan eliittiin kohdistuville ääriaggressiivisillekin teoille.

Jos potilas on sekavampi kuin meidän yksikössä hoitajansa, kuuluu potilas sairaalahoitoon...

Ylpeiksi jumalat tekevät ensin heidät, jotka jumalat haluavat tuhota.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...