Jump to content
MAINOS

Humalaiset käyttävät ambulanssia taksina


Reportteri

Recommended Posts

Tamperelainen ensihoidon vastuulääkäri Antti Kämäräinen puhallutti kollegoineen kahden kuukauden aikana kaikki ensihoidon lääkäriyksikön potilaat. Tosin kaksi viidesosaa potilaista ei pystynyt puhaltamaan. Ensihoidon lääkäriyksikön potilaista yli 40 prosenttia oli päihtyneitä. Lisäksi parikymmentä prosenttia niistä, jotka eivät kyenneet puhaltamaan oli lääkärin arvion mukaan humalassa.

 

Ensihoitaja Susanne Saarinen Keski-Uudenmaan pelastuslaitokelta kertoo, että humalaiset käyttävät ambulanssia taksina, kun oma olo alkaa huolestuttaa.

– Se tarkoittaa sitä, että humalatila on herkistänyt omille oireille, jotka ovat voineet jatkua jo useampia viikkoja. Sitten tulee kuolemanpelkoa ja muuta tunnetta laskuhumalassa. Halutaan päivystykseen, mutta ei ole rahaa, niin soitetaan ambulanssi.

 

Asiasta kertoo YLE: http://yle.fi/uutiset/paihtyneet_kuormittavat_kohtuuttomasti_ensihoitoa_humalaiset_kayttavat_ambulanssia_taksina/7209894

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Lanssia joskus on pyritty käyttämään myös taksina baariin, jos tk/sairaala on keskustan suunnalla. Myös kotiin kuljetuksia kokeillaan. Ja kyllä, mm. elvytyksiä osuu kohdille samaan aikaan kun joku yrittää vinkua ambulanssilla taksikyytiä.

Jos potilas on sekavampi kuin meidän yksikössä hoitajansa, kuuluu potilas sairaalahoitoon...

Ylpeiksi jumalat tekevät ensin heidät, jotka jumalat haluavat tuhota.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...