Jump to content
MAINOS

Sairaanhoitajapäivät 2014 lähestyvät


Reportteri

Recommended Posts

Sairaanhoitajap.jpeg

 

Suomen suurin sairaanhoitajien koulutus- ja verkostoitumistapahtuma Sairaanhoitajapäivät avaa ovensa 27. - 28.3.2014 Messukeskuksessa Helsingissä. Suomen sairaanhoitajaliiton ja Messukeskuksen järjestämässä hoitotyön ammattitapahtumassa on kymmeniä asiantuntijaluentoja ajankohtaisista aiheista sekä laaja näyttely. Päiville osallistuu vuosittain yli 5 000 hoitoalan ammattilaista.

 

Sairaanhoitajapäivien tämän vuoden teemana on Pidä huolta. Sairaanhoitajaliiton ydintehtävänä on pitää huolta sairaanhoitajien ammatillisesta kehittymisestä. Omasta ammattitaidosta huolehtiminen on terveydenhuollon alalla ajankohtaisempaa kuin koskaan.
 
- Tieto ja osaaminen ovat pääomaa, joka kantaa ja auttaa selviämään paremmin jatkuvasta muutoksesta, sanoo Sairaanhoitajaliiton puheenjohtaja Merja Merasto.
 
Terveydenhuollon tulevaisuudesta puhuu avajaisissa myös THL:n uusi pääjohtaja Juhani Eskola. Päivien puheenvuorot haastavat pohtimaan miten resurssit ja työnjako tulisi järjestää niin, että potilaan paras mahdollinen hoito toteutuu.
 
Monipuolisen luento-ohjelman lisäksi päivillä on myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa. Kävijöille maksuton laaja näyttelyalue tarjoaa katsauksen alan uutuustuotteisiin ja -palveluihin sekä mahdollisuuden tutustua uusiin työmahdollisuuksiin. 
 
- Mukana on yli sata näytteilleasettajaa esittelemässä hoitotyössä tarvittavia apuvälineitä ja laitteita, hygieniatuotteita, ravintovalmisteita, tietotekniikkaa, työvaatteita, ammattikirjallisuutta ja rekrytointipalveluja, kertoo Messukeskuksen tiedottaja Antti Karjunen.
 
Näyttelyalueen Tietotorilla järjestetään kaikille kävijöille avoimia tietoiskuja. Aiheina ovat mm. lääketietous, harvinaisen sairauden hoitaminen, potilaan oikeudet ja seksuaalisen moninaisuuden kohtaaminen terveydenhuollossa. 
 
Kollegakahvilassa voi verkostoitua ja osallistua asiantuntijoiden vetämiin keskusteluhetkiin ajankohtaisista hoitoalan aiheista. Keskusteluteemoja ovat mm. työhyvinvointi, aivoterveys sekä verenluovutus. 
 

Lähde: Sairaanhoitajaliitto
Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...