Jump to content
MAINOS

Cardioline ar2100bt view


Tobbeholm

Recommended Posts

Meidän evy ryhmän on hankinut ekg laiteen ja nyt on ongelmia. Kun me ostetiin sen niin luultiin että laiteesta olisi helppo saada mittaukset lähetetty bluetoothin kautta esim pc:lle, tai tablettiin. Mutta se ei käynyt, kuulemaa olis pakko hankia viellä joku cube ecg ohjelman cardioline:sta joka maksaa ihan liikaa ja käy vaan windowsille. 

Onks ketään joku idea miten mittaukset voidaan lähetää ilman site ohjelma?

 

 

Ja niille joka tykää että evy ryhmällä on ihan turhaa otta ekg niin voin lisättä että me ollan ulko saaristossa toimiva ryhmä Ja jos helikopterit eivät tulee niin me ollan yksin paikkalla ainakin pari tuntii näin talviaikana. Eli ihan ok saada selville mikä sydämelle kuuluu.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Kun noi firmat kehittää jotain laitetta ja siihen käytettäviä ohjelmia niin melkein mahdotonta löytää joku ohjelma joka lukee noita datoja samoin tai edes pystyisi lukemaan ollenkaan kuin siihen kehitetty ohjelma.

 

toihan laite maksaa 2000-2500e ja ohjelman sais 400dollaria (350e?) (ainakin jenkkisivuilla toi hinta)? eipä se nyt niin kauhean kallis ole sairaalamaailmassa..

 

meille labraan just hankittu uus Biotronikin Stimulaattori jonka hinta oli 32000fr (26000e). kerran ku se firma on jotain kehittänyt niin se haluaa siitä myös rahaa ;)

I´am Wizard

Link to comment
Share on other sites

Laitteen valmistajalta kannattaa kysellä muiden alustojen tukea. Saattavat olla hyvinkin palvelualttiita tai sitten eivät.

Link to comment
Share on other sites

Ei millään pahalla, mutta menitteköhän hankinnassa kohinalla perse edellä puuhun? Tuntuisi kohtuullisen loogiselta, että tiedonsiirtoasiat, jos sellaista haluaa käyttää, on hankintaa mietittäessä suhteellisen kärkipäässä? 

Todennäköisesti saisitte halvemmalla esim käytetyn Zollin bt-tiedonsiirrolla ja ihan toimivan deffan vielä siihen kylkeen.

 

Kysymyksenä vielä topicin aloittajalle ihan mielenkiinnosta, että miten hoito jatkuu, kun bongaatte saaristossa sen alaseinäinfarktin ja kuljettava yksikkö on sen 2 tunnin päässä?

No one dies a virgin, Life screws us all

Link to comment
Share on other sites

Se on ihan ok laitte mutten ja siksi hankittu toi, ja sen bluetooth yhteys ei maksanut niin paljoin lisää. Mutta ei se mitään, meillä on jo "käsi"skanneri niin että me voidaan lähettä sen kanssa. 

Jos me voidaan havaitta infarktin niin ylenssä helikopteri vapautuu tai yksikköt pistävät vähän enemän vauhtia päälle. 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...