Jump to content
MAINOS

Valtakunnallinen hoitotasontentti


maasi85

Recommended Posts

Hei! Onko täällä henkilöitä jotka ovat suorittaneet 30 opintopisteen erikoistumisopinnot ja osallistuneet valtakunnalliseen hoitotasontenttiin, kiinnostaisi kysyä minkälainen tentti on ollut? Itse suoritan tällä hetkellä ko.opintoja ja tentti on edessäpäin. kiitos vastauksista.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Muutaman lauseen miniesseitä ja olisko ollut jokunen monivalintakin. Helppo nakki oli ainakin eh-amk nuorisolinjan opinnoilla.

Link to comment
Share on other sites

Melko paljon muistaakseni. Asioiden taustat kannattaa opiskella hyvin ja yrittää perustella mahdollisimman kattavasti kaikki mitä paperiin kirjoittaa. Mitä tehdään ja erityisesti miksi, miten eri hoitomuodot vaikuttaa elimistöön, mitä eri mittauksista voi päätellä ja miksi, mitä vaikutuksia lääkkeillä on elintasolla jne.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Mites toi pisteytys menee on tossa valtakunnallisessa tentissä? 120 oli maksimipisteet webropolissa. Tietääkö joku onko se koko pistemäärä vai tuleeko siihen lisäksi miniessee vastauksista pisteitä?

Link to comment
Share on other sites

Tammikuussa Turun verkkotentin tehneenä. Maximi pistemäärä muistaakseen noin 160. Se noin 120 tuli pelkistä väittämistä, vääristä vastauksista tuli Miinuspisteitä. 65% läpi pääsy raja. Lääkelaskut piti olla nolla virheillä, mut ne oli erilliset. Eli jos toisessa onnistui ja toisen mokas, niin ei tarvinnut molempia uusia.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Meno riippuu valitettavan paljon sairaanhoitopiiristä, jossa testaukset tehdään. Osa vaatii lopulta omilleen kuitenkin teoriaosaamisen valtakunnallisella tasolla ja käytännön taitojen koeponnistuksen. Osalle riittää pieni rupattelutuokio vastuulääkärin kanssa ja ht-lappu otsaan. Onko kansalaiset miten tasa-arvoisessa asemassa saadessaan näin heterogeenisesti testattua palvelua? HT siellä - toinen täällä. 

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...