Jump to content
MAINOS

Omat terveystiedot kännykkään


Reportteri

Recommended Posts

Taltioni on tietokanta ja palvelualusta, johon jokaisella suomalaisella on mahdollisuus tallentaa omaan hyvinvointiinsa liittyvää tietoa henkilökohtaiselle terveystilille. Sähköiseen terveystiliin voi tallentaa keskitetysti joko itse tuotettua tai terveydenhuollon ammattilaisilta saatua tietoa. Näin tiedot pysyvät tilin omistajan hallinnassa elämäntilanteiden ja asuinpaikkojen muutoksista riippumatta. Taltionin avulla käyttäjät voivat myös jakaa valitsemiaan tietoja esimerkiksi omaisten ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

 

Sähköiseen terveystiliin on julkaistu uusi Taltioni 2.0 -mobiilisovellus, jonka avulla henkilökohtaisia terveystietoja pääsee katsomaan ja täydentämään älypuhelimella. Marraskuussa 2013 lanseerattu Taltioni 2.0 -sovellus on saatavana iPhone-, Android- ja Windows-puhelimiin. Sovellusta voi lisäksi käyttää puhelimen mobiiliselaimella osoitteessa https://m.taltioni.fi.

 

Taltioni-palvelualustaa ylläpitää voittoa tavoittelematon Taltioni-osuuskunta , joka perustettiin Sitran johtaman Terveystaltio-hankkeen (2010 –2012) tuloksena . Osuuskunnassa on tällä hetkellä 59 jäsenorganisaatiota, jotka edustavat monipuolisesti terveydenhuollon palvelunkehittäjiä, käyttäjäorganisaatioita ja ICT-toimijoita. Mukana on sekä julkisen että yksityisen sektorin tahoja. Maksuttoman terveystilin voi avata osoitteessa www.taltioni.fi .

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...